Sjajno Zvezdino poluvreme!

Autor: Darko Mitrović
četvrtak 30.10.2014.
19:48
Izvor: Sportske.net

Košarkaši Crvene zvezde Telekom na dobrom su putu da zabeleže i drugu pobedu u Evroligi ove sezone.

euroleague.net
euroleague.net

Povezane vesti

Nošeni velikom podrškom svojih navijača u beogradskoj ''Kombank Areni'', košarkaši Crvene zvezde Telekom su prvo poluvreme večerašnjeg meča sa španskom Valensijom u okviru trećeg kola Evrolige rešili u svoju korist rezultatom 39-26.

Poenima Bobana Marjanovića, a zatim i kapitena Luke Mitrovića, Zvezda je na startu povela sa 4-0, da bi gosti zatim uspeli da uhvate ritam i posle tri minuta igre preokrenu na 6-8.

Ali, onda kreće prva veća Zvezdina serija, pa crveno-beli novim posnima Mitrovića, uz trojku Markusa Vilijamsa stižu do ''plus 5'' - 13:8.

Razigrao se zatim i Jaka Blažič, pa je posle njegovih poena u finišu prve deonice rezultat na semaforu bio 21-12 u korist crveno-belih.

Bojan Dubljević je zatim počeo da pravi nešto više problema Zvezdinoj odbrani, njegovim poenima valensija je na kraju prve četvrtine stigla na 21-16, ali je u drugoj Zvezda ponovo zaigrala bolje, i predvođena raspoloženim Vilijamsom i Bobanom Marjanovićem sredinom druge četvrtine stigla je na 13 poena prednosti - 31:18.

Izuzev Dubljevića i donekle van Rosoma, Valensija nije imala raspoloženog igrača, pa je Zvezda bez većih problema uspela da prvo poluvreme reši ubedljivo u svoju korist.

Markus Vilijams je sa 11 poena najefikasniji u obe ekipe u prvom poluvremenu, na drugoj strani Bojan Dubljević je upisao 9, a bivši kapiten Partizana Vladimir Lučić je za osam minuta upisao jedan poen u ekipi Valensije.

Nadajmo se da će crveno-beli u istom ritmu nastaviti do kraja i da će večeras proslaviti drugi trijumf u Evroligi ove sezone.












Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke