Sjajni Italijan u potrazi za novim klubom

Autor: Nikola Miloradović
sreda 15.06.2016.
12:37
Izvor: Sportske.net

Kapiten Emporio Armanija želi da nastavi karijeru van "Čizme".

BETA/AP Photo/Michel Spingler
BETA/AP Photo/Michel Spingler

Povezane vesti

Alesandro Đentile je kao kapiten Armanija osvojio dve titule prvaka Italije, uključujući i titulu osvojenu pre par dana.

Sada je, prema navodima italijanskih medija, na putu da napusti "prestonicu mode", u potrazi za novim izazovima.

Pominjalo se ranije da su Hjuston Roketsi zainteresovani za njegove usluge, ali će Đentile po svemu sudeći ostati u Evropi.

Ranije su se od ekipa sa "Starog kontinenta" u vezu sa njim dovodili CSKA i Barselona, pa ne bi čudli da karijeru nastavi u jednom od ta dva kluba.

Njegova "sloboda" će koštati 700 hiljada evra, a o sudbini italijanskog reprezentativca se oglasio i Livio Proli, predsednike košarkaškog kluba iz Milana.

"Nadam se čudu u poslednjem trenutnku, ali mislim da će Alesandro napustiti Milano", rekao je Proli za italijanski "Gazeta delo Sport".

Kako je i Darušafaka najavila visoke domete naredne sezone, ne bi čudilo da i oni umešaju svoje prste, kada je u pitanju sudbina Alesandra Đentilea.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Wednesday, 15.06.2016
14:31

Kako bi Barsi legao, umjesto Satoranskog...

avatar
Gigi Datome
Wednesday, 15.06.2016
13:44

Ma kakav CSKA, vec dovode Ayona, sad i Gentile. I ovako su prejaki. A tek ne treba da ide u Barsu, da uleti u cuvene rotacije Cavija Paskvala gde niko ne igra vise od 20 minuta. Mislim da kad bi mu doveli Duranta, igrao bi 23 minuta, mora da ostane 17 min. za Perperoglua :D

avatar
Surovi
Wednesday, 15.06.2016
12:48