Sjajne vesti za ''Delije'' - Danas dva potpisa za Zvezdu, i to kakva! A biće ih još!

Autor: Darko Mitrović
četvrtak 08.09.2016.
13:56
Izvor: Sportske.net, kkcrvenazvezda.rs

Šampion Srbije danas je obavio odličan posao po pitanju formiranja tima za naredni period, ali je i najavio da tu neće biti stavljena tačka i da će Zvezda biti još jača!

Beta/BranislavBožić/Mo
Beta/BranislavBožić/Mo

Povezane vesti

Reprezentativac Srbije i jedan od najboljih bekova Evrope, Stefan Jović, i kapiten crveno-belih Luka Mitrović produžili su postojeće ugovore na još godinu dana, i ostaju u Zvezdi do 2018. godine, prenela je danas Crvena zvezda Mts na zvaničnom klupskom sajtu!

Tako će posle Marka Simonovića i Nemanje Dangubića, još dvojica nosilaca igre iz prethodnih sezona nastaviti započeto sa šampionom Srbije i ABA lige i aktuelnim učesnikom Top 8 faze Evrolige.

Naravno, svi već znate da će se u novoj sezoni Evroliga igrati u novom formatu, da će to biti još jače takmičenje, pa će i Zvezdin tim morati da bude na još višem nivou u odnosu na prethodne sezone.

Podsetimo, Zvezda je tokom prelaznog roka već angažovala povratnika Čarlsa Dženkinsa, kao i centra Ognjena Kuzmića, priključeno je još nekoliko najtalentovanijih igrača, ali tu neće biti kraj kada su u pitanju pojačanja.

''KK Crvena zvezda intenzivno radi na jačanju ekipe u tekućem prelaznom roku, a o svim aktivnostima obaveštavaće javnost i svoje simpatizere isključivo na klupskom sajtu'',
zaključuje se u današnjem saopštenju crveno-belih..
Reprezentativac Srbije i jedan od najboljih bekova Evrope, Stefan Jović, i kapiten KK Crvena zvezda, Luka Mitrović produžili postojeće ugovore na još godinu dana, i ostaju u crveno-belom dresu do 2018.godine! - See more at: http://kkcrvenazvezda.rs/jovic-i-mitrovic-verni-crvenoj-zvezdi-08-09-2016.html#sthash.5MfqRyok.dpuf

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

20 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
BenkovackiManitas31*
Friday, 09.09.2016
00:55

Znaci jos jedna godina dominacije kojoj se ne nazire kraja. Covica za predsednika Srbije!!!

avatar
Markо Đorđević
Thursday, 08.09.2016
15:52

Kapiten i najbolji igrac verovatno. Odlican posao, ako odu sledece sezone, dobicemo obestecenje. Sledeci je Rakicevic. Prema nekim informacijama, vec nekoliko dana trenira sa ekipom, treba samo da se ozvanici. Kao sto sam rekao, bice pojacanje na jedinici, a krpice po potrebi 2. i 3. jer su to njegove prirodne pozicije. Izgleda da Radonjic hoce da napravi od njega ono sto je Kari radio sa Bjelicom. Sto se stranaca tice, pominjani su na centru Dekster Pitman i Dzarnel Stouks, Stouks je potpisao negarantovani ugovor sa Denverom. Na 4/3 je aktuelan Rajan Keli, medjutim sve to je daleko od realizacije. Ako ubodemo sa ta dva igraca na 4. i 5. , bicemo podjednako jaki kao prosle sezone.

avatar
Zoran Milošević
Thursday, 08.09.2016
15:23

Dzenkins ne zauzima mesto stranca jer ima naš pasoš!

avatar
Zerar Depardje
Thursday, 08.09.2016
14:35

Ne znam sta ce nam Dzenkins ako vec dovodimo strance treba da budu igraci kvaliteta Kvinsija Milera i slicno.A ne Dzenkins da zauzima mesto Guduricu ,Dobricu, Radanovu i Aleksandrovu...

avatar
milosct
Thursday, 08.09.2016
14:48

Dzenkins ima srpski pasos, tako da se nece tretirati kao stranac

avatar
Markо Đorđević
Thursday, 08.09.2016
15:17

Dzenkins nije stranac. Tu je kao zamena za Kinzija iako su dva totalno razicita tipa igraca. Ne mozes sa Radanovim koji je inace povredjen na 3 meseca, Aleksandrovim i Dobricem da igras na 3 fronta, posebno ne evroligu.

avatar
Paul Maclean
Thursday, 08.09.2016
14:33

tako se radi, bravo za igrače koji su produžili ugovore jer tako neće besplatno otići

avatar
Radovan Filipovic
Thursday, 08.09.2016
14:01

Sjajne vesti! Samo napred!