Sjajna vest za Zvezdu - Vratio se Dangubić

Autor: Mihajlo Vidojević
četvrtak 10.12.2015.
14:11
Izvor: Sportske.net, kkcrvenazvezda.rs

Uoči predstojeće utakmica 9. kola grupne faze Evrolige sa Fenerbahčeom košarkaški klub Crvena zvezda Telekom dobio je pojačanje iz sopstvenih redova pošto se u tim vratio oporavljeni Nemanja Dangubić.

kkcrvenazvezda.rs
kkcrvenazvezda.rs

Povezane vesti

Mnogo problema imao je stručni štab KK Crvena zvezda Telekom na početku tekuće sezone sa povređenim igračima, ali se čini da je ono najgore prošlo i da stvari kreću na bolje.

Kapiten Luka Mitrović ostaće van stroja još nekoliko meseci ali je zato pred put u Istanbul ekipi priključen Nemanja Dangubić koji se povredio početkom oktobra i od tada je van takmičarskog ritma.

"Posle dva meseca odsustva zbog povrede, sa ekipom je ponovo Nemanja Dangubić, koji se tako vratio u tim nakon 4. oktobra i povrede na treningu pred put na utakmicu ABA lige u Zadru" saopšteno je na sajtu Crvene zvezde Telekom.

Jasno je da nakon dvomesečnog odsustva sa terena Nemanja Dangubić neće biti u stanju da da veći doprinos u igri ekipe Dejana Radonjića ali će njegov povratak biti od velikog značaja za tim na duže staze.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
rademan
Thursday, 10.12.2015
19:43

Onda moze otkaz Tompsonu. Mislim da je imao i vise nego dovoljno prilika da se pokaze.