Sipaće sa svih strana - Voriorsi jači za još jednog sjajnog trojkaša!

Autor: Nikola Miloradović
sreda 05.07.2017.
23:00
Izvor: Sportske.net

Ofanziva NBA šampiona od danas je dodatno pojačana.

EPA/JOHN G. MABANGLO
EPA/JOHN G. MABANGLO

Povezane vesti

Golden Stejt Voriorsi su minule sezone dokazali da su najbolja ekipa u NBA ligi.

Nakon sezone u kojoj su oborili rekord lige po broju pobeda u regularnom delu, ali se zbog Lebrona Džejmsa ipak nisu dokopali prstena, angažovali su Kevina Durenta minulog leta i u laganom ritmu počistili sve pred sobom do prstena, pa čak i "Kraljeve" Kavalirse.

Ovog leta su uspeli da ubede Iguodalu da potpiše novi ugovor sa klubom, Karija su takođe vezali i to najvećim ugovorom u istoriji NBA lige. Stef Kari je parafirao petogodišnju saradnju vredno 200 miliona dolara.

Uskoro bi u redove Voriorsa trebalo da stigne i izraelski košarkaš Omri Kaspi, a sada su dogovrili saradnju i sa bekom, koji bi sa klupe mogao da donese izuzetan doprinos ekipi.

Naime, "Ratnici" su dogovorili jednogodišnju saradnju sa bivšim bekom Lejkersa Nikom Jangom. On će za godinu dana u redovima aktuelnih NBA šampiona zaraditi 5,2 miliona dolara, ali će što je još važnije imati velike šanse da se domogne i prstena.

Jang je minule sezone u dresu Lejkersa u proseku postizao 13,2 poena po meču, uz procenat šuta van linije za tri poena od 40,4 odsto. On je u segmentu procenta šuta za tri bio u vrhu NBA lige, tačnije bio je jedan od šest igrača, koju su minule sezone pogađali 40 ili više odsto šuteva za tri poena, a da su pritom trojkupokušali da pogode sedam ili više puta po meču.

Odlični trojkaš će se tako pridružiti plejadi vrsnih šutera u Ouklendu, koje će biti izuzetno teško zaustaviti i naredne sezone.


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Thursday, 06.07.2017
23:56

dakle smao ucvrscuju svoju igru lopta tri poena bilo kome da dodas. Teski basket igraju. XD

avatar
marca91
Thursday, 06.07.2017
19:02

Golden State radi odlican posao, opet ce imati jaku klupu i najverovatnije lagano osvojiti jos jedan prsten. Nadam se samo da ce sledece godine biti malo neizvesnije.

avatar
The Truth
Wednesday, 05.07.2017
23:15

Ne volim ih ali im se divim.Neverovatan posao su uradili,i ove sezone ce biti jos jaci nego prethodne i mislim da ce opet rutinski osvojiti titulu kao i ove godine.

avatar
bagra
Wednesday, 05.07.2017
23:04

Hahahha, ja mislio ko je sada dosao, kad ono nik jang, idi bre.