Simonu ponuda iz Rusije?

Autor: Mihajlo Vidojević
utorak 04.07.2017.
13:30
Izvor: Sportske.net

Krilni košarkaš Crvene zvezde mt:s Marko Simonović karijeru bi mogao da nastavi u Rusiji, pošto je klub iz nekadašnjeg Petrograda pokazao interesovanje za njega.

Sportske.net/Nikola Krstić
Sportske.net/Nikola Krstić

Povezane vesti

Srpski reprezentativac Marko Simonović (31, 203) ponovo bi mogao u pečalbu ukoliko se ispostave tačnim tvrdnje da za njega postoji interesovanje iz Rusije.

Nakon sjajne sezone sa Crvenom zvezdom mt:s Simonović je slobodan u izboru nove sredine jer mu je ugovor istekao, s tim što postoji mogućnost da sa crveno-belima dogovori nastavak saradnje.

Svakako da igranje za voljeni klub nosi sa sobom veliku satisfakciju ali Marko Simonović spada u igrače koji moraju da misle na budućnost i zbog toga je za očekivati da razmotri ponude iz inostranstva.

Za usluge krilnog košarkaša navodno je zainteresovan Zenit iz Sankt Petrburga koji je u prethodnoj sezoni "uboo premiju" angažovanjem Stefana Markovića.

'Pefi' je već produžio ka Moskvi, potpisao je za Himki, ali bi dolaskom Marka Simonovića Zenit u svom rosteru ponovo imao jednog igrača sa srpskim pasošem.

Zenit će naredne sezone igrati u VTB ligi i Evrokupu ali nema sumnje da bi ruski klub u finansijskom smislu mogao da ponudi bolje uslove čak i od nekih evroligaša.

Simon će i ovoga leta biti deo nacionalnog tima pa ostaje da se vidi šta će odlučiti i da li ćemo ga i naredne sezone gledati u Zvezdi ili će "podići sidro".

Podsećamo da su Zvezdu već napustili Luka Mitrović (Brose Bamberg) i Čarls Dženkins (Himki), a uveliko se spekuliše o odlasku Stefana Jovića i Ognjena Kuzmića za koje su navodno zainteresovani Olimpijakos i Real Madrid.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Bafana
Tuesday, 04.07.2017
13:45

Prilika da se obezbedi finansijski i sebe i porodicu ali svakako da bi bolje partije pružao u Zvezdi jel je on takav igrac , kojeg pali atmosfera .

avatar
Amar Zornic
Tuesday, 04.07.2017
13:44

Razlomise nas na komadice :(