Simonoviću nije uspelo - Nedović "oteo" zlato!

Autor: Mihajlo Vidojević
subota 20.09.2014.
12:07
Izvor: Sportske.net

Nakon priznanja Marka Simonovića da nije uspeo da "otme" trofej od Džejmsa Hardena, zbog čega se javno izvinio naciji, ulogu kradljivca preuzeo je Nemanja Nedović koji je na "tviteru" obelodanio da je misija uspela.

kss.rs
kss.rs

Povezane vesti

Bivši kapiten Crvene zvezde Telekom Marko Simonović postao je tema za podsmeh među navijačima Partizana nakon što je u finalu domaće Superlige podigao pehar koji su "Delije" ukrale.

Simonovićeva namera bila je da od navijača kluba za koji je nastupao uzme trofej i vrati ga osvajaču ali je bio prinuđen da ga podigne što mu je u mesecima koji su usledili donelo titulu kradljivca.

Kada je letos Saša Đorđević obelodanio da će i Marko Simonović biti među učesnicima Mundobasketa usledile su nove pošalice. "Sa Simonom u timu trofej će na kraju morati da bude naš" govorilo se tih dana.

Posle sjajnog rezultata "Orlova" na SP u Španiji i atmosfere koju su reprezentativci stvorili Marko Simonović se na Nacionalnoj televiziji našalio na svoj račun izvinivši se što nije uspeo da "ukrade" trofej Džejmsu Hardenu.

A onda, u akciju je krenuo Nemanja Nedović. Kradljivac iz senke, momak koji nije zaigrao na Mundobasketu zbog povrede, pohvalio se na "Tviteru" da je uspeo u misiji da otme "zlato". Dobro, nije stigao do trofeja, ali je jedna od zlatnih medalja završila u njegovim rukama.

"Imam je, Simke, uspeo sam!!!" napisao je na "tviteru" Nedović i priložio fotografiju na kojoj u ruci drži zlatnu medalju.

Jasno je, naravno, Nedović se nalazi u Americi gde je imao prilike da se vidi sa svojim saigračima iz Golden Stejta koji su bili deo reprezentacije SAD koja je osvojila zlato na Mundobasketu.

Ali, svaka čast za šalu, za timski duh koji naši reprezentativci gaje i koji će im biti neophodan u pohodu na nove medalje i trofeje već narednog leta.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke