Simonovićev aplauz oduševio Grke

Autor: Mihajlo Vidojević
petak 15.01.2016.
18:41
Izvor: Sportske.net

Košarkaš Crvene zvezde Telekom Marko Simonović uradio je nešto što se jako svidelo grčkim medijima koji su u prvi plan istakli gest srpskog reprezentativca.

euroleague.net
euroleague.net

Povezane vesti

Košarkaši Crvene zvezde Telekom u četvrtak su zabeležili izuzetno važnu pobedu nad Panatinaikosom, a duel u "OAKA Areni" ostaće upamćen po tome što je legendarni Dimitris Dijamantidis upisao hiljaditi nastup u Evroligi.

Prvotimac srpskog šampiona Marko Simonović nije propustio priliku da prilikom predstavljanja timova aplauzom pozdravi legendu grčkog kluba i košarke uopšte što je naišlo na sjajan prijem kod grčkih medija.

"Aplaudirao sam Dimitrisu Dijamantidisu. On je jedan od najboljih igrača Evrope svih vremena. On je veliki protivnik i zaslužuje svačiji aplauz, ne samo moj" rekao je Simonović za grčke medije.

Legendarni košarkaš Panatinaikosa najavio je da će na kraju tekuće sezone otići u penziju a Simon je džekovski poručio da bi najbolje bilo kada bi nekako uspeli da ubede Dijamantidisa da promeni odluku.

"Moramo da ga ubedimo da nastavi da igra, da ne završi karijeru ove sezone. Košarka neće biti ista bez njega" dodao je Simonović.

Na kraju pogledajte kako je srpski reprezentativac pokazao veličinu aplauzom kojim je pozdravio košarkašku legendu Panatinaikosa Dimitrisa Dijamantidisa.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke