Simonović: "Velika timska pobeda"

Autor: Aleksandar Obrenović
subota 19.03.2016.
15:14
Izvor: Sportske.net

Košarkaši Crvene zvezde napravili su veliki korak ka plasmanu u četvrtfinale Evrolige pobedivši ekipu Unikahe sa 78-72, a jedan od najzaslužnijih za trijumf ’crveno-belih’ bio je Marko Simonović koji je serijom trojki u poslednjoj četvrtini doneo preokret

BETA/BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/DR
BETA/BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/DR

Povezane vesti

Simonović smatra da su „crveno-beli“ izuzetnom igrom u drugom poluvremenu zasluženo slavili u Malagi i da sada imaju velike šanse za plasman u Top 8.

"Dobra utakmica za nas, sjajno smo odigrali drugo poluvreme, verovali smo u pobedu i na kraju zasluženo došli do nje. Napravili smo veliki korak ka Top 8. Treba nam još samo jedna pobeda i verujem da možemo da je ostvarimo. Ali pre svega toga ide utakmica sa Cedevitom"
- kaže Simonović.

29-godišnji košarkaš koji je u poslednjoj četvrtini ubacio četiri trojke smatra da je ovo bio pre svega trijumf tima.

"Osetio sam se dobro u drugom poluvremenu, verovao sam da mogu da ubacim. Saigrači su me ispratili, ali je ovo pre svega bila velika timska pobeda" - rekao je Simonović.

Crvenu zvezdu u Evroligi očekuju još gostovanja Lokomotivi i Cedeviti, kao i meč sa Darušafakom u Beogradu, ali Simonović sada razmišlja samo o onoj prvoj koja dolazi, u ABA ligi protiv Cedevite.

"Čekaju nas još tri jake utakmice, probaćemo da napravimo čudo i da se plasiramo u Top 8. Stvarno verujem u ove momke i ovaj tim. Sada idemo na izuzetno teško gostovanje Cedeviti. Daćemo sve od sebe da probamo da dobijemo. Očekujem vrlo težak meč. Oni su sjajna ekipa sa vrhunskim igračima i svaka lopta i svaki posed će biti bitni"
- zaključio je Simonović.

Utakmica Cedevita – Crvena zvezda na programu je u utorak, 22. marta u 20 časova u Zagrebu. Prvi duel u dvorani „Aleksandar Nikolić“ Zvezda je rešila u svoju korist posle produžetka sa 97:88. Polufinalna serija ABA lige igra se na dve pobede.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
azor ahai again
Saturday, 19.03.2016
21:52

svi koji su pljuvali simona brata mog najveceg neka se kao i svi grobari nabiju u neku rupu i da ne izlaze...svaka cast zvezdoooo zgazi ih sveeeee