Simonović usred intervjua sa španskim novinarom: ''Kuz, bre...!''

Autor: Darko Mitrović
sreda 25.01.2017.
10:27
Izvor: Sportske.net

Šta je to uradio Ognjen Kuzmić što je Zvezdinog ''artiljerca'' nateralo da reaguje tokom razgovora za jednu špansku televiziju.

Screenshot/Youtube/VTV Gasteiz
Screenshot/Youtube/VTV Gasteiz

Povezane vesti

Košarkaši Crvene zvezde mts su ove sezone pravi hit u Evropi, a sinoćnjom pobedom su dodatno ''zacementirali'' mesto među osam najboljih ekipa Evrolige.

Jedan od najistaknutijih pojedinaca u Radonjićevoj mašineriji svakako je Marko Simonović, koji je posle ubedljivog trijumfa nad Baskonijom (87-69) govorio i za španske medije u Zvezdinoj svlačionici.

Popularni Simon je istakao da je Zvezda u odličnoj seriji od šest pobeda, ali da posle najnovijeg trijumfa nema vremena za neko eliko slavlje pošto već u četvrtak dočekuju Panatinaikos.

Komentaršući činjenicu da je Zvezda ponovo pobedila u Vitoriji, Simonović je uz osmeh konstatovao da Zvezdini igrači iz nekog razloga vole to mesto.

''Odlična utakmica za nas, posebno u odbrani, kontrolisali smo meč svih 40 minuta, čestitam mojim saigračima. Nadam se da ćemo nastaviti sa ovakvim igrama'', istakao je Simonović, a onda uzviknuo:

''Kuz, bre! Pa daj...gotovo...ajde'', na kraju je pomirljivo klimnuo glavom.

Kako je sve izgledalo, možete da pogledate OVDE.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Stef Curry
Wednesday, 25.01.2017
15:33

brat Simon zdravlje da zvezda ode na final four ukrasce on pehar.. :D

avatar
rivarinho
Wednesday, 25.01.2017
12:57

Decko je ekstra intelektualac, inteligentan, vredan, srcan...Srbenda prava, on je ustvari pravi vodja ove ekipe. Kad je zajebao 2 lopte protiv Zalgirisa, dobio tehnicku, preuzeo je odgovornost na sebe izvinuo se svima i rekao da ce se iskupiti vrlo brzo za to. Za zivotne skorojevice i ostali deo drustva koji ga pamte po fori sa peharom lekcija: kad ukrades od lopova, nisi lopov, HEROJ SI!

avatar
Pretorijanska Garda
Wednesday, 25.01.2017
13:26

Nije on nista licno oteo sto se tice tog pehara, nego su neki oteli to dali mu, indirektno naterali Simona da podigne trofej (nece sigurno da im se zamera) Simon je jako dobar covek i to svi kazu. U sustini citav ovaj Zvezdin tim je sastavljen od jako inteligentnih igraca i velikih ljudina, velikih Zvezdasa pre svega.

avatar
ObjektivniZvezdas
Wednesday, 25.01.2017
11:55

Budimo realni zvezda po meni nema neke ekstra igrace,ali kakva je to hemija u ekipi neverovatno. Ne pobedjuju pojedinci nego tim !