Simonović: "Niko ne može da preti Feneru"

Autor: Mihajlo Vidojević
četvrtak 10.12.2015.
16:35
Izvor: Sportske.net, kkcrvenazvezda.rs

Krilni košarkaš Crvene zvezde Telekom Marko Simonović ističe da će ekipa pokušati da iskoristi uspon forme i da iz duela sa Fenerbahčeom izvuče najviše što može.

kkcrvenazvezda.rs
kkcrvenazvezda.rs

Povezane vesti

Košarkaši Crvene zvezde Telekom u petak gostuju Fenerbahčeu u okviru 9. kola grupne faze Evrolige, a krilni košarkaš šampiona Srbije Marko Simonović ističe da crveno-beli ne mogu da prete turskom sastavu.

"Ne možemo, i nismo baš u situaciji da pretimo Fenerbahčeu,niti to može bilo ko, posebno ne u Istanbulu. Idemo tamo da odigramo maksimalno angažovano, da damo maksimum, i da vidimo šta možemo da izvučemo iz te utakmice" rekao je Simonović.

Prvi međusobni susret dva kluba završen je pobedom Fenerbahčea rezultatom 74:60 s tim što je Crvena zvezda Telekom nakon tog poraza drastično popravila formu i upisala tri pobede na četiri odigrana meča.

"Nadam se dobrom meču, podigli smo formu, posebno u odnosu na prvu utakmicu sa njima u Beogradu, sada smo i kompletniji, pa ćemo videti kako će se odvijati situacija na terenu" zaključio je Simonović.

Ekipa Dejana Radonjića večeras će odraditi trening u "Fenerbahče Areni", jednoj od najlepših dvorana u Evropi, a na parket će izaći i u petak prepodne kako bi igrači "osetili obruče" na dan utakmice.

Meč u Istanbulu igra se u petak od 20.45 časova, povratak ekipe u Beograd, zakazan je za subotu pre podne.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke