Simonović na poštedi desetak dana

Autor: Mihajlo Vidojević
sreda 24.05.2017.
11:29
Izvor: Sportske.net

Povreda zbog koje je Marko Simonović napustio teren u duelu sa FMP Železnikom srećom nije ozbiljnije prirode. Krilni košarkaš biće spreman za plej-of domaćeg prvenstva.

Beta/BranislavBožić/Ds
Beta/BranislavBožić/Ds

Povezane vesti

Krilni košarkaš Crvene zvezde mt:s Marko Simonović odsustvovaće desetak dana zbog povrede koju je zadobo u meču sa FMP Železnikom, potvrdio je trener Dejan Radonjić.

"Situacija sa povredama remeti nas u kontinuitetu i ne da nam da dođemo do željenih momenata potrebnih za nastup kakav želimo. Na to se nadovezala povreda skočnog zgloba Marka Simonovića, koji će pauzirati minimum deset dana" objasnio je Radonjić u izjavi datoj "Žurnalu".

Strateg Crvene zvezde mt:s na narednoj utakmici možda neće moći da računa ni na Nejta Voltersa, pošto se i Amerikanac lakše povredio pred meč sa FMP-om.

Raduje što se posle pauze u tim vratio Branko Lazić, a ako ne dođe do novih pehova Radonjić bi na startu plej-ofa trebalo da ima sve igrače na raspolaganju. Prvu narednu utakmicu Zvezda igra u četvrtak protiv ekipe Mega Leksa.

Do kraja ligaškog dela domaćeg prvenstva ostalo je da se odigra još četiri kola, a potom slede utakmice polufinala i finala plej-ofa.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke