Simonović: "Kriv sam za poraz, vratiću ovo"

Autor: Beta Beta
petak 02.12.2016.
22:35
Izvor: Beta

Košarkaš Crvene zvezde Marko Simonović preuzeo je na sebe odgovornost za večerašnji poraz od Žalgirisa u Evroligi i dodao da "ovakve utakmice mnogo bole".

Sportske.net/ALTAIStudio/NikolaKrstić
Sportske.net/ALTAIStudio/NikolaKrstić

Povezane vesti

Crvena zvezda je večeras u beogradskoj dvorani "Aleksandar Nikolić" izgubila od Žalgirisa sa 79:88, u 10. kolu Evrolige.

"Težak poraz i mnogo boli. Mislim da smo u trećoj četvrtini imali dobru situaciju, kontrolisali smo utakmicu, ali eto, ja sam napravio glupost, doveo ekipu u problem i ja jedini krivac za poraz, ali vratiću ovo. Ja sam kriv, bili smo dobri i trebali smo da dobijemo", rekao je Simonović novinarima posle utakmice.

Marko Simonović je u završnici treće četvrtine napravio defanzivni faul, a potom je zbog prigovora dobio tehničku, što mu je bila peta lična greška.

"Nismo dobro otvorili utakmicu, ali smo dobro igrali u drugoj četvrtini, vratili se i u treću smo ušli dobro, kontrolisali... Siguran sam da bismo u nastavku rešili utakmicu, ali desila se ta glupost i to je poremetilo ekipu", rekao je Simonović.

Njegov saigrač Milko Bjelica ocenio je da je Žalgiris zasluženo trijumfovao u večerašnjoj utakmici.

"Mislim da je Žalgiris zasluženo pobedio večeras. Mi smo loše ušli u utakmicu, dozvolili smo njihovom beku da postigne četiri 'trojke', pa smo to posle morali da jurimo sve vreme. Uhvatili smo priključak, ali to nije bilo dovoljno, napravili smo neke nesmotrene poteze u odbrani, što su oni dobro taktički izigrali i mi na kraju nismo uspeli da preokrenemo taj rezultat", rekao je Bjelica.

Centar crveno-belih Ognjen Kuzmić rekao je mu teško pada poraz od Žalgirisa pred domaćim navijačima.

"Težak poraz, svaki je težak. Teška utakmica, šta reći, ja nisam odigrao odlično, promašio sam dosta slobodnih i to se ne sme dešavati. Moramo da se vratimo, da se spremimo za sledeću utakmicu", rekao je Kuzmić.

Zvezda sada ima četiri trijumfa i šest poraza, a isti učinak ima i Žalgiris.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

7 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
realni navijac
Saturday, 03.12.2016
11:53

Mnogo slaba CZ u odnosu na proslu godinu.

avatar
realni navijac
Saturday, 03.12.2016
11:49

Zvezda je mnogo slabija ekipa nego sto pokazuju rezultati. Stalno se kuka na umor,mnogo utakmica it'd. Ali je cinjenica da I ostali klubovi u evroligi lmaju vise utakmica po sezoni pa tu ne traze uzroke poraza.Ekipu su napustili nosioci proslogodisnjih uspeha a sada ocekujemo da proslogodisnji epizodisti budu ljudi koji mogu da research utakmicu.

avatar
babaroga
Saturday, 03.12.2016
14:57

Pa bas i nisi realni. Procitaj sta je rekao Radonjic o umoru, mozda budes realniji posle.

avatar
Povratak kralja #47
Saturday, 03.12.2016
10:56

Simonović nije igrač crvene zvezde nego crvene zvezde mts i neka vrati pehar koji su ukrali njegovi navijači.

avatar
Maestro-Chelsea(Sic)
Friday, 02.12.2016
23:48

Nisi Simone nema veze bice bolje

avatar
Lav
Saturday, 03.12.2016
09:47

Nego ko je ? Dobija tehničku i petu ličnu kada se lomi rezultat .. Svaka njemu čast aki sinoć je bio isključivi krivac za poraz

avatar
Maestro-Chelsea(Sic)
Saturday, 03.12.2016
19:02

Aaa ne ne Kuzmic, Guduric, Jovic svi su oni veci krivci Simon je upisao 16 poena dovoljno sa njegove strane drugi su zakazali