Simonović: "Idemo u Zagreb da završimo seriju"

Autor: Mihajlo Vidojević
sreda 16.03.2016.
13:11
Izvor: Sportske.net

Krilni košarkaš Crvene zvezde Telekom Marko Simonović rekao je da će ekipa otputovati na revanš sa Cedevitom sa željom da polufinalnu seriju plej-ofa ABA lige završi u Zagrebu.

euroleague.net
euroleague.net

Povezane vesti

Crvena zvezda Telekom je u utorak savladala Cedevitu rezultatom 97:88 i povela u polufinalnoj seriji plej-ofa Jadranske lige. Marko Simonović je rekao da su se Zvezdini košarkaši odlično izneli sa velikom nervozom.

"Znali smo da će biti teška utakmica sa dosta nervoze, ali uspeli smo to dobro da iznesemo. Velika pobeda za nas, vodimo sa 1:0, ali ništa nije gotovo. Idemo tamo sa namerom da odigramo dobru utakmicu i ako budemo uspeli seriju završimo u Zagrebu", rekao je Simonović.

Prema njegovim rečima, pobeda u Beogradu predstavlja veliko olakšanje za crveno-bele.

"Ovo je ogromno olakšanje za nas jer je vladao veliki pritisak i tenzija i znali smo šta nas čeka. Došli su pomalo rasterećeno i tako odigrali. Bili su dobri, ali nama je najbitnije da smo mi pobedili zahvaljujući navijačima koji su zaista bili fenomenalni. Vratili su nas u igru u jednom teškom momentu i hvala im", naveo je krilni igrač.

Kako je rekao, Zvezdu u narednom periodu čeka težak raspored s obzirom na to da odredjeno vreme neće igrati na svom terenu.

"Čeka nas težak i naporan raspored, ali verujemo da ćemo uspeti to da iznesemo uspešno. Nekoliko igrača je baš bilo dosta potrošeno protiv Cedevite, ali imamo dugu klupu i mislim da smo to pokazivali cele sezone. Mislim da ćemo izneti ovaj period dobro", rekao je Simonović.

Zvezda će u petak gostovati Unikahi u Malagi u TOP 16 fazi Evrolige, a potom će igrati protiv Cedevite u Zagrebu u drugoj utakmici polufinalne serije sa Cedevitom.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
svojnasvome
Wednesday, 16.03.2016
17:27

Da i sad ste izuzetno bili nadmocni i zasluzili ste bas pobedu

avatar
Korner-Pixi-GOOOOOOL
Wednesday, 16.03.2016
15:40

Tako je Simone, idemo da osvojimo Zagreb i da proslavimo plasman u finale u njihovoj kući.