Simonović dominirao, Ortez ipak poražen!

Autor: Mihajlo Vidojević
utorak 07.10.2014.
22:55
Izvor: Sportske.net

Još jedno sjajno veče imao je Marko Simonović u svom novom timu ali je njegova fantastična partija u duelu sa Roanom bila nedovoljna da Ortez izbegne poraz.

elan-bearnais.fr
elan-bearnais.fr

Povezane vesti

Srpski internacionalac i doskorašnji kapiten Crvene zvezde Telekom Marko Simonović "procvetao" je nakon odlaska iz redova srpskog vicešampiona.

Nakon nedavnog učešća na Mundobasketu i osvojene srebrne medalje sa reprezentacijom Srbije Simonović je u dresu novog kluba doživeo renesansu.

Nedavno je Srbin odveo Ortez u dalji tok takmičenja u francuskom Kupu, a večeras je u prvenstvenom duelu sa Roanom dokazao klasu.

Srpski reprezentativac ubacio je 18 poena i ostvario 4 skoka u porazu svog tima na gostovanju Roanu. Ortez je poražen rezultatom 88:69 (18:18, 21:16, 25:16, 24:19) ali to ne menja činjenicu da je Simonović bio najefikasniji u redovima svoje ekipe.

Sa linije penala srpski reprezentativac postigao je 7 poena, u šutu za dva imao je 60% uspešnosti (3/5), a pogodio je i jednu trojku iz tri pokušaja.

Ortezu je ovo bio prvi ovosezonski poraz a u narednom kolu klub iz Poa dočekuje na svom terenu Strazbur što će biti prilika da na terenu odmere snage dvojica bivših članova Crvene zvezde Telekom, Marko Simonović i Tadija Dragićević.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke