Simonović: "Biće još utakmica na jednu loptu"

Autor: Mihajlo Vidojević
subota 22.10.2016.
19:35
Izvor: Sportske.net

Košarkaši Crvene zvezde mts ostvarili su veliku pobedu protiv Galatasaraja u drugom kolu Evrolige, a junak tog trijumfa bio je Marko Simonović.

kkcrvenazvezda.rs
kkcrvenazvezda.rs

Povezane vesti

Srpski reprezentativac odigrao je najbolju partiju u karijeri u Evroligi, pošto je duel završio sa 24 indeksna poena, a ubacio je 23 koša.

"Dobra i velika pobeda. Verovali smo da možemo. Izneli smo celu utakmicu koja je bila izuzetno zahtevna i zasluženo pobedili" istakao je Simonović.

Zvezda je u Istanbulu u jednom trenutku imala i 15 poena prednosti, ali je na kraju utakmica rešena u neizvesnom finišu. Za razliku od duela sa Darfušafakom, na startu Evrolige, kada je poražen, šampion Srbije je sada reagovao odlično.

"Prava je šteta što nismo ostvarili pobedu i u Beogradu protiv Darušafake, ali tek smo krenuli. Biće još utakmica na jednu loptu, i pobeda, i poraza. Ova utakmica bila je izuzetno teška. Dinamična, sa mnogo poseda i promena rezultata. Uspeli smo da odgovorimo na njihove napade na početku utakmice, kao i na kraju treće i četvrte utakmice i tako privelu utakmicu u svoju korist" naglasio je Simonović.

Naredna utakmica košarkaše Crvene zvezda čeka u nedelju, kada u ABA ligi dočekuju Igokeu, a samo tri dana kasnije u Beograd stiže Barselona, u okviru trećeg kola Evrolige.

"Stiže jedan od najvećih brendova i timova u Evropi i svetu. Daćemo sve od sebe. Verujem da uz punu Arenu i podršku možemo da odigramo dobru i ravnopravnu utakmicu sa njima" rekao je Marko Simonović.

Utakmica Crvena zvezda mts - Barselona Lasa na programu je u sredu u "KombankAreni", sa početkom u 19 časova.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke