Simonova poruka ''Delijama'': ''Zajedno možemo sve!''

Autor: Darko Mitrović
nedelja 13.03.2016.
14:21
Izvor: Sportske.net, aba-liga.com

Jedan od najiskusnijih košarkaša Crvene zvezde i reprezentativac Srbije Marko Simonović ističe važnost predstojećeg meča sa Cedevitom na startu plej-of serije u ABA ligi.

euroleague.net
euroleague.net

Povezane vesti

Iako su navijači Zvezde još uvek u euforiji posle spektakularne pobede nad Panatinaikosom u Evroligi i novog približavanja Top 8 fazi takmičenja, svi u Zvezdi su sada okrenuti utakmici sa Cedevitom i početku polufinala plej-ofa ABA lige.

Uoči prvog susreta u hali ''Aleksandar Nikolić'', košarkaš Crvene zvezde Telekom Marko Simonović naglašava da je ABA liga u ovom trenutku prioritet za njegov tim.

''Moramo da se koncentrišemo maksimalno, nama je to takmičenje prioritet, jer kreće borba za trofej, polufinalna serija protiv Cedevite, neće biti lako. Moramo samo na to da se fokusiramo i mislim da jesmo.

Malo smo proslavili pobedu protiv Panatinaikosa, ali čim smo izašli iz hale počeli smo da razmišljamo samo o utakmici protiv Cedevite'',
istakao je Simonović u izjavi za sajt ABA lige.

Kup Radivoja Koraća bi mogao da posluži kao opomena.

''Dobra sezona je iza nas, jedino smo u Kupu imali malo slabije izdanje, ali to je i normalno, duga je sezona, mnogo je utakmica'', dodao je Simonović.

Naravno, pomoć ''Delija'' se i ovoga puta očekuje, a Simonović je imao poruku za navijače Crvene zvezde.

''Cedevita ima odličan tim. Ima odličnog trenera. Iskusni su, popunjeni su sa po dva igrača na svakoj poziciji. Neće biti lako igrati protiv njih.

Zato bih pozvao navijače da nam pomognu, zajedno moramo da budemo u ovome, jer samo tako možemo da napravimo dobar rezultat'',
izjavio je Simonović.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
RedOrDead
Sunday, 13.03.2016
18:39

Nazalost, postoje ograniceni ljudi, odn, vodje navijaca, koji bojkotuju svoj klub u ABA.

avatar
Sunday, 13.03.2016
15:42

crvena zvezda nema košarkaše, crvena zvezda je zamrznuta. Naravno da možete sve, oni ukradu, a ti podigneš pehar!