Simon ipak ostaje u Zvezdi?

Autor: Darko Mitrović
utorak 17.11.2015.
13:09
Izvor: Sportske.net, Novosti.rs

Još petnaestak dana deli Marka Simonovića od isteka kratkoročnog ugovora sa Crvenom zvezdom Telekom.

BETA/BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/DR
BETA/BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/DR

Povezane vesti

U jednom trenutku je izgledalo da će sigurno doći do njegovog rastanka od Zvezde u decembru, ali posle izvanredne partije u Minhenu protiv Bajerna, situacija se promenila.

Tako danas ''Novosti'' prenose svoja saznanja da je Marko Simonović bliži ostanku u Zvezdi nego realizaciji novog transfera.

Kao razlog više za ovakvu pretpostavku, navodi se situacija sa Lukom Mitrovićem, na koga trener Radonjić još uvek ne može da računa zbog povrede, ali i činjenica da je Kvinsi Miler još uvek u fazi prilagođavanja na neameričku košarku, što se moglo i videti baš protiv Bajerna u situaciji koju možete da vidite OVDE.

Ipak, bez obzira na rasplet oko Simonovića, nema dileme da će u Zvezdi uskoro biti još kadrovskih promena.

Prvi čovek kluba Nebojša Čović najavio je jedno ili dva pojačanja, a istovremeno se danima spekuliše u medijima da će sa izraelskim plejmejkerom Galom Mekelom uskoro biti prekinuta saradnja.

 

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
M_85
Wednesday, 18.11.2015
00:16

Simonovic zasluzuje da ostane u Zvezdi za razliku od Mekela.

avatar
CCCC
Tuesday, 17.11.2015
15:56

Simonović koliko toliko može da pomogne, čak nekada odigra i vrhunski. S druge strane, Mekel nam nije potreban sa ovakvim partijama. Bolje dovesti nekog mlađeg igrača iz naše zemlje ili ne dovoditi nikoga. Ne pravi nikakvu razliku i ne zaslužuje status prvog pleja ekipe.

avatar
MarkoSi
Tuesday, 17.11.2015
14:55

Simon je vrlo korektan i koristan igrač tako da je dobar potez njegov ostanak u klubu. Tompsonu je pružena velika šansa koju on definitivno nije iskoristio. Mekel nije loš, ali nije ni igrač koji donosi veliku razliku što bi stranac svkako morao činiti. Zauzima mesto Rebiću koji se lepo razvija i jeftiniji je.

avatar
Tuesday, 17.11.2015
14:26