Šilobad: "Novi Upravni odbor za sedam do deset dana"

Autor: Mihajlo Vidojević
sreda 02.09.2015.
15:55
Izvor: Sportske.net, kkpartizan.rs

U danu kada je postalo jasno da će igrački kadar kluba iz Humske u novu sezonu ući slabiji za Milenka Tepića, poslovni direktor KK Partizan Mlađan Šilobad govorio je o dešavanjima vezanim za formiranje novog Upravnog odbora.

kkpartizan.rs
kkpartizan.rs

Povezane vesti

Mlađanu Šilobadu poverena je uloga predsednika Radne komisije koju čine još Ilija Dražić, Dragan Todorić, Budimir Krstović i Mirko Tišma.

"Užurbano radimo, situacija je delikatna i složena. Nije jednostavno, ali smo već povukli određene poteze na putu ka realizaciji primarnog cilja. Ubrzo ćemo izaći sa konkretnim predlogom pred skupštinu kluba" rekao je Šilobad.

Radna komisija formirana je nakon raspuštanja Upravnog odbora i ostavke koju je na funkciju predsednika kluba podneo Predrag Danilović.

"Moramo da budemo strpljivi, ali i da u što skorijem roku formiramo Upravni odbor. Ne bih pominjao imena ljudi sa kojima smo već razgovarali i koji su spremni da pomognu klubu u ovoj teškoj situaciji. Procena je da u narednih sedam do deset dana možemo očekivati vanredni saziv skupštine na kom će komisija predložiti novi Upravni odbor" dodao je Šilobad.

Skupština KK Partizan biće sazvana u najkraćem mogućem roku od konačno usvojenog i potvrđenog predloga novih članova Upravnog odbora.

Nakon toga ostaje da se krene sa predanim i mukotrpnim radom kako bi najtrofejniji košarkaški klub u regionu pokušao da izađe iz krize u koju je zapao usled finansijskih problema.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

9 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Poznavalac
Thursday, 03.09.2015
10:33

jadan je taj upravni odbor kad ga ti biras..pa zbog tebe je partizan tako nisko pao,ti si kao poslovni direktor,a niko nezna cime se bavis i zasto primas platu koja nije mala..poslovni direktor,a 10godina nije u stanju da nadje sponzora??isterali ste sasu da bi ostali i dalje da mesetarite ti,tosa,dule..

avatar
JEBACE VAS M. TUMBAS
Thursday, 03.09.2015
16:57

Zasto izdvajas Danilovica iz te price? Vujosevic je mesetario ili i dalje mesetari sa ovim nesposobnjakovicem, Todoric mu bio saucesnik, a Danilovic je samo stajao sa strane i gledao, a (i) bas on je tu postavio Mladju?

avatar
Poznavalac
Friday, 04.09.2015
07:31

Moje mislenje je da je ipak on najmanje kriv.jeste gresio i snosi deo krivice ali sta radi todoric u klubu?ili silobad?daleko bolje bi bilo da je ostao sasa i izmenio upravni odbor,napravio neki zaokret..ovako je klub u totalnom rasulu,a vode nas dule,silobad,tosa i tumbas.i sto je najgore sunca ni na vidiku.

avatar
stevan98
Wednesday, 02.09.2015
17:41

Voleo bih Bodirogu

avatar
Doktor ijopet
Wednesday, 02.09.2015
21:09

Pa voleli bi vi, ali nece da moze. Prvo, svako nov ko dodje morace da se dogovori sa DV-om oko dinamike isplata njegovih dugovanja jer je covek javno reko da se nece odreci para. Znaci odmah 600k eura DV-u pa onda tek sta ima za poslovanje. I zasto bi sad dosao bilo ko i poklonio taj novac Vujosevicu a nije ucestvovao u radu uprave? Jel bi ti placao tudje dugove i ispravljao tudje greske? Vasa legenda Danilovic vam je ostavio klub u blatu i zbrisao je... Koliko ste samo naivni...

avatar
JEBACE VAS M. TUMBAS
Wednesday, 02.09.2015
16:45

Milenko, hvala ti na svemu i srecno, kralju! Mladjane, nadam se da te vise necemo vidjati!

avatar
Ivan Micic
Wednesday, 02.09.2015
19:07

A zašto vam Mlađan više ne valja???

avatar
JEBACE VAS M. TUMBAS
Thursday, 03.09.2015
16:57

Nikad nije valjao.

avatar
azor ahai
Wednesday, 02.09.2015
16:10

sednica avnoja uskoro znaci