Šilobad: "Klobučaru ne dugujemo ni pola od pomenute sume"

Autor: Mihajlo Vidojević
četvrtak 21.08.2014.
10:50
Izvor: Sportske.net

Poslovni direktor KK Partizan NIS Mlađan Šilobad otkrio je da crno-beli ne duguju Jaki Klobučaru ni polovinu od sume koja se prethodnih dana pominjala u medijima.

kkpartizan.rs
kkpartizan.rs

Povezane vesti

Košarkaški klub Partizan NIS ima velikih finansijskih problema ali su nekada priče o dugovanjima predimenzionirane.

Ovoga puta reč je o dugovanju Slovencu Jaki Klobučaru koji preko Međunarodnog košarkaškog suda (BAT) potražuje 131.580 evra.

Poslovni direktor KK Partizan NIS Mlađan Šilobad objasnio je za dnevni list "Sport" da crno-beli ne duguju ni polovinu od pomenute sume i da su već pokušali da stupe u kontakt sa Klobučarom kako bi stvari postavili na svoje mesto.

"Brojka koja se pominje je 'naduvana', Klobučaru ne dugujemo ni pola od te sume. Pokušavamo da uspostavimo telefonski kontakt, ali se trenutno ne javlja" kaže Šilobad.

Odmah nakon transfera Bogdana Bogdanovića u Fenerbahče na adresu Partizana javili su se mnogi igrači kojima je klub ostao dužan a među njima i legenda crno-belih Dušan Kecman koji je tražio da mu se isplati 15.000 evra.

"Razgovarali smo nedavno, mislim da smo na dobrom putu da se dogovorimo" kratko će na tu temu Šilobad.

Ostaje da se vidi kako će Partizan u narednom periodu uspeti da se izbori sa dugovima a da u isto vreme napravi respektabilan tim za sezonu u kojoj će nastupati na četiri fronta.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke