Siksersi trejdovali Luku Mitrovića!

Autor: Mihajlo Vidojević
četvrtak 02.07.2015.
17:36
Izvor: Sportske.net

Kapiten košarkaškog kluba Crvena zvezda Telekom Luka Mitrović trejdovan je od strane Filadelfije koja je njega i Arturasa Gudaitisa "menjala" sa Kingsima za Džejsona Tompsona, Karla Lendija, Nika Stauskasa i pika u prvoj rundi.

Beta/BranislavBožić/Ev
Beta/BranislavBožić/Ev

Povezane vesti

Srpski reprezentativac i kapiten Crvene zvezde Telekom Luka Mitrović postao je deo trejda koji su dogovorili Filadelfija 76-ersi i Sakramento Kingsi.

Momak koji je pre nedelju dana izabran od strane Siksersa za 60. pika na NBA draftu, prosleđen je zajedno sa Litvancem Arturasom Gudaitisom Kingsima koji su Siksersima ustupili Džejsona Tompsona, Karla Lendija, Nika Stauskasa i pika u prvoj rundi narednog drafta.

Prava na Luku Mitrovića u buduće će držati klub za koji su svojevremeno nastupali Predrag Stojaković i Vlade Divac ali je teško očekivati da će krilni centar Crvene zvezde Telekom zaista uspeti da se domogne nastupa za Kingse.

Podsećamo da je na minulom draftu Luka Mitrović odabran kao poslednji pik od strane Siksersa a organizatorima se tom prilikom potkrala i greška vezana za klub čije boje brani naš reprezentativac.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke