Sferopulos: "Velika pobeda za nas"

Autor: Beta Beta
sreda 22.03.2017.
21:48
Izvor: Beta

Trener Olimpijakosa Janis Sferopulos rekao je da su njegovi košarkaši večeras ostvarili veliku pobedu nad Crvenom zvezdom kojom su obezbedili prednost domaćeg terena u četvrtfinalu Evrolige.

EPA/SPYROS CHORCHOUBAS
EPA/SPYROS CHORCHOUBAS

Povezane vesti

"Ovo je velika pobeda za nas jer smo pokazali karakter i pobedili veliki tim i dali sebi šansu da imamo prednost domaćeg terena u plej-ofu. Svi igrači zaslužuju čestitke jer su dali maksimum", rekao je Sferopulos novinarima posle utakmice u Beogradu.

Olimpijakos je pobedio Crvenu zvezdu sa 66:64 posle produžetka, u 27. kolu Evrolige.

"Bila je velika borba, obe ekipe su veoma želele pobedu. Bilo je otvoreno u produžetku i mali detalji su odlučili pobednika. Bili smo fokusirani u finišu, dobro smo se postavili i Jorgos Printezis je rešio utakmicu", kazao je Sferopulos.

On je naveo da je njegova ekipa u prvom poluvremenu igrala možda i najbolje od kada je on preuzeo ekipu pre tri i po godine.

Po njegovim rečima, njegovim košarkašima je bilo teško u drugom poluvremenu kada su se mučili i Zvezdi dali šansu i samopouzdanje.

Sferopulos je čestitao navijačima Zvezde na "odličnoj atmosferi".

"Ovo su dva tima koja se bore za rezultat, ali koja imaju dobar odnos. Ovo je dobar primer kakvi navijači treba da budu. To je dobro za košarku. Poštujemo Zvezdu i njene navijače", kazao je Sferopulos.

On je rekao da će se Olimpijakos boriti i u preostale tri utakmice regularnog dela i istakao da nema posebnu želju kada je reč o protivniku u četvrtfinalu.

Olimpijakos će u sledećem kolu dočekati Real Madrid, dok će Zvezda gostovati Barseloni.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
betmenirobin
Thursday, 23.03.2017
02:27

Braca nasa, mnogo vam hvala, delije dogodine putujte u pirej da gledate evroligu i navijate za vas klub

avatar
Milos 1996
Thursday, 23.03.2017
00:35

Od srca vam zelim NE ODLAZAK na final four da ne upotrebim neku goru rec a zelim da je upotrebim.Nikad vi braca necete biti i Panatenaikos osvaja prvenstvo Grcke.

avatar
Nemanja Vidiic No.1
Wednesday, 22.03.2017
23:40

Sto se niste orotiv darusafake borili??svasta bih rekao,ali neka