Sferopulos: "Bilo je nervoze ali i dobre igre u odbrani"

Autor: Beta Beta
petak 12.12.2014.
23:22
Izvor: Beta

Trener košarkaša Olimpijakosa priznao je da su njegovi izabranici odigrali nervozno u duelu sa Zvezdom ali da su u odsudnim trenucima kvalitetnom odbranom obezbedili novi trijumf.

Beta/BranislavBožić/Ds
Beta/BranislavBožić/Ds

Povezane vesti

Trener Olimpijakosa Janis Sferopulos rekao je da su njegovi košarkaši večeras pobedili Crvenu zvezdu Telekom zahvaljujući dobroj igri u odbrani.

"Dobro smo igrali u odbrani. U poslednja tri minuta primili smo samo dva poena i pogodili neke važne šuteve. Ali, imali smo mnogo promašenih otvorenih šuteva, malo smo bili nervozni. Na kraju smo ipak bili koncentrisani i dobili utakmicu", rekao je Sferopulos posle utakmice u Pireju.

Olimpijakos je kao domaćin savladao Crvenu zvezdu Telekom sa 64:59 i tako kolo pre kraja obezbedio prvo mesto na tabeli Grupe D prve faze Evrolige.

Košarkaš Olimpijakosa Brent Petvej posebno je bio oduševljen atmosferom u dvorani.

"Ponekad je bolje imati sreću nego biti dobar. Voleo bih da je na svakoj utakmici ovakva atmosfera, kakva je bila na kraju utakmice. Bili smo umorni, barem znam da sam ja bio, ali smo imali glasnu podršku sa tribina koja nam je pomogla", kazao je Petvej.

Olimpijakos u poslednjem kolu grupne faze takmičenja gostuje Galatasaraju, dok će Crvena zvezda Telekom ugostiti Laboral Kuću u borbi za drugu poziciju u grupi.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke