Sfairopulos: "Svaka čast Zvezdi i 'Delijama'"

Autor: Mihajlo Vidojević
petak 07.11.2014.
21:14
Izvor: Sportske.net

Trener Olimpijakosa Joanis Sfairopulos čestitao je KK Crvena zvezda Telekom i "Delijama" na fantastičnoj atmosferi i gostoprimstvu koje su pokazali večeras.

Beta/BranislavBožić/Ds
Beta/BranislavBožić/Ds

Povezane vesti

Nakon četvrtog vezanog trijumfa koji je Olimpijakos ostvario u grupnoj fazi Evrolige trener Joanis Sfairopulos pohvalio je pristup svojih izabranika ali je pre svega skrenuo pažnju na gostopristvo i atmoferu u Beogradu.

"Želim da čestitam Crvenoj zvezdi Telekom i navijačima na sjajnoj atmosferi koju su priredili večeras. Nadam se da ćemo u revanšu uspeti da uzvratimo gostoprimstvo" počeo je izlaganje Sfairopulos.

Košarkaši Olimpijakosa savladali su Crvenu zvezdu Telekom u okviru 4. kola grupne faze Evrolige rezultatom 57:62 a Sferopulos je kao ključ pobede istakao dobru defanzivnu postavku svoje ekipe.

"Fokusirali smo se da ispoštujemo dogovor počevši od dobre odbrane i to je bio ključ naše pobede večeras. Taj dobar defanzivni pristup presudio je večeras. Zvezda je u završnici dobila priliku da se vrati u meč i to je nešto na čemu ćemo morati da radimo u budućnosti" kazao je trener Olimpijakosa i dodao,

"Imali smo dobrih momenata ali i onih kojima nisam zadovoljan i nadam se da ćemo to ispraviti u nastavku sezone" istakao je Sfairopulos.

Komentarišući izdanje izabranika Dejana Radonjića trener Olimpijakosa kazao je da Beograđani mogu mnogo bolje ali da i njegov tim trenutno nije na vrhuncu forme.

"Zvezda je tim koji igra u jakom ritmu i siguran sam da mogu mnogo bolje. Učinili smo sve da poremetimo taj njihov ritam i smatram da smo dobro odreagovali na sve njihove akcije" zaključio je Sfairopulos.

Olimpijakos posle četiri kola vodi na tabeli grupe "D" sa maksimalne četiri pobede.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke