Šestostruki šampion Evrope zove Jasikevičiusa

Autor: Mihajlo Vidojević
četvrtak 20.04.2017.
18:56
Izvor: Sportske.net

Legendarni litvanski košarkaš dobio je ponudu da od naredne sezone sedne na klupu šestostrukog šampiona Evrope i jednog od najvećih klubova na 'Starom kontinentu'.

Epa/Spyros Chorchoubas
Epa/Spyros Chorchoubas

Povezane vesti

Posrnuli gigant iz Tel Aviva pokušava na sve načine da se vrati na staze uspeha, a u tu svrhu pronađeno je i novo rešenje za mesto šefa stručnog štaba.

Makabi iz Tel Aviva uputio je zvaničnu ponudu Šarunasu Jasikevičiusu, pa bi legendarni Litvanac o naredne sezone mogao da sedne na klupu svog bivšeg kluba.

Novinar izraelskog "Kanala 5" Roi Gledston lansirao je pomenutu informaciju putem svog "Tviter" naloga i označio je kao ekskluzivu.

Pomenuti izvor navodi da je Makabi ponudio Šarasu ugovor na 2+1 godinu i da je Litvanac već poručio da će odluku doneti po završetku tekuće sezone.


Makabi iz Tel Aviva već drugu sezonu za redom ne uspeva da se plasira u plej-of fazu Evrolige, a nije pomogla ni promena trenera tokom tekuće sezone, pa je već sada jasno da Ainars Bagatkis neće dočekati novu sezonu na klupi "Ponosa Izraela".

Šarunas Jasikevičius je trenersku karijeru počeo kao pomoćni trener Žalgirisa, a u tekućoj sezoni obavlja funkciju šefa struke litvanskog kluba.

Tokom bogate karijere čuveni Šaras je od 2003. do 2005. godine nosio dres Makabija iz Tel Aviva, pa mu rad u prestonici Izraela ne bi predstavljao nepoznanicu.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Crveno boja ljubavi
Thursday, 20.04.2017
19:57

Makabi ce biti jedan od favorita za titulu sledece sezone,igrace imaju vrhunske,jos ce sigurno nekog i dovesti,a ovaj trener bi im pravo legao