"Šesti čovek" pobedio Jokića!

Autor: Vladimir Stojanović
četvrtak 13.10.2016.
09:14
Izvor: Sportske.net

Srbi zapaženi u međusobnom duelu, više nema nikakve dileme kada je Nemanja Bjelica u pitanju...

BETA/AP Photo/Mark J. Terrill
BETA/AP Photo/Mark J. Terrill

Povezane vesti


Sudar dvojice srpskih igrača protekao je u znaku Minesote. Predvođeni Viginsom i Taunsom koji su ubacili po 18 poena, Timbervulsi su posle mnogo bolje igre u nastavku trijumfovali protiv Denvera.

"Šesti čovek" Bjelica je dao tri trojke, 11 poena, imao 4 skoka, 2 asistencije i blokadu.

Kod Nagetsa Jokić se nakon meća pauze vratio u tim, 11 poena, samo po jedan promašaj iz igre i sa penala. Nije forsirao, imao je i 6 skokova i 2 asistencije. Denver bez Nurkića, probali su sa šutem spolja, nisu se proslavili, pogodili su samo 3 trojke iz 20 pokušaja.

Jokić je inače napravio šest penala za 15-tak minuta, pa nije ni mnogo igrao.

Jasno je da je Bjelica dobio puno poverenje trenera Tibodoa, odigrao je 24 minuta, biće značajno oružje za nove Timbervulvse.

U ostalim mečevima večeri, San Antonio je slavio na Floridi protiv Orlanda, Gasol odigrao najbolju partiju u predsezoni 14 poena, 5 skokova, 4 asistencije. Kod Medžika, Vučević se ispromašivao, na kraju završio sa 6 poena, ali je imao 10 skokova. Odličan je bio Francuz Furnije sa 20 poena, Džef Grin je dodao 18.

Indijana je slavila protiv Milvokija, treća pobeda za Pejserse u četiri meča u predsezoni. Džeg Tig, najveće pojačanje tima je brojao do 15, Rodni Staki sa klupe ubacio 21 poena za Pejserse.

Kod Baksa, Antetokumpo 20 poena, Teletović je dao jednu trojku.

Sansi su slavili u Juti, ponovo Buker najefikasniji sa 20 poena, "Džezeri" su odmarali najbolje, Gober je ubacio 17 poena, imao 8 skokova kod domaćina.

Juta - Feniks 110:111
Minesota - Denver 105:88
Indijana - Milvoki 101:83
Orlando - San Antonio 89:95

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke