SENZACIJA - ''Najbolji plej Evrope'' igraće za Makedoniju!?

Autor: Beta Beta
četvrtak 18.05.2017.
09:16
Izvor: Beta

Verovatno se nećete složiti, ali on je nedavno baš tim rečima sam sebe nazvao... U svakom slučaju, biće ogromno pojačanje za reprezentaciju Makedonije.

basketballcl.com
basketballcl.com

Povezane vesti

Američki košarkaš Džordan Teodor izabran je danas za stranca u reprezentaciji Makedonije u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo u Kini 2019. godine.

"Džordan Teodor je zajednički izbor nas u Savezu i selektora. Očekujemo da kompletiranjem postupka dobijanja pasoša on bude na raspolaganju za predstojeći kvalifikacioni ciklus", rekao je predsednik Košarkaškog saveza Makedonije Petar Naumoski.

Teodor iza sebe ima odličnu sezonu u Banvitu, koji treniraju Makedonci Sašo Filipovski i Bobi Mitev, a izabran je za najkorisnijeg igrača FIBA Lige šampiona, u kojoj je turski klub igrao finale.

Amerikanac je visok 183 centimetra, a može da igra na poziciji plejmejkera i beka, sa sličnim predispozicijama kao Lester Mekjeleb, stranac koji je makedonsku reprezentaciju doveo do najvećeg uspeha.

Naumoski je kazao da je postupak za dobijanje pasoša Teodoru počeo pre mesec dana, ali da još nije završen zbog političke krize, ističući da se nada da će biti gotov nakon formiranja nove vlade, da bi u makedonsku reprezentaciju mogao da se "dovede vrhunski košarkaš".

--

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
zico
Thursday, 18.05.2017
10:18

Gjorgji Teodorovski

avatar
uteute
Thursday, 18.05.2017
09:57

Ova reprezentativna kosarka svakim danom biva sve smesnija i smesnija. Prvo Slovenci hoce Rendolfa, pa onda ovi Teodora. Na potezu su Crnogorci...

avatar
srb10
Thursday, 18.05.2017
10:34

imaju tyrese rice i rocestie

avatar
nenadnenad1234
Thursday, 18.05.2017
16:18

Rajs, Rocesti, Kuk, valjda imaju jos jedndog Amera, ko ce ga vise znati.