Sead Šehović: ''U plej-ofu svaka utakmica je priča za sebe''

Autor: Beta Beta
petak 31.03.2017.
13:40
Izvor: Beta

Košarkaš Budućnosti Sead Šehović rekao je danas da će njegova ekipa pokušati da napravi iznenadjenje i pobedi Crvenu zvezdu u trećoj, odlučujućoj utakmici polufinala Jadranske lige.

aba-liga.com
aba-liga.com

Povezane vesti

Budućnost je u drugom meču polufinala pobedila Zvezdu sa 63:57 i tako seriju vratila u Beograd. Majstorica je na programu u utorak od 19.00.

"Veoma značajna pobeda za nas. Ulila nam je samopouzdanje s obzirom na to da je Zvezda slavila u prethodna tri meča. Naravno, produžili smo seriju i preselili je u Beograd gde ćemo sve dati od sebe da napravimo iznenadjenje", rekao je Šehović za sajt regionalnog takmičenja.

Na pitanje da li je odbrana ključ uspeha u seriji protiv Zvezde, Šehović je istakao da je odbrana kluč u celoj sezoni.

"Odbrana je osnov dobre igre svakog ozbiljnog tima. Iz odbrane kreće samopouzdanje, jer kad nemate šutersku noć, što je bio slučaj u prethodnom meču, možete da se oslonite na odbranu i dobijete utakmicu iako niste bili napadački raspoloženi. Potrudićemo se da odigramo još bolje i u odbrani i u napadu jer Zvezdu kod kuće samo na taj način možemo da ugrozimo", rekao je Šehović.

Budućnost nema dobar skor sa Crvenom zvezdom u Beogradu.

"Zvezda je u Beogradu ove godine savladala sva velika imena poput CSKA, Reala... Pred svojom publikom igraju jako dobro. Imaju veliku podršku navijača. Ne bih se oslanjao na tradiciju, svaka utakmica je priča za sebe. Posebno kad je plej-of u pitanju i kad je ulog finale ABA lige", rekao je Šehović.

Cela sezona zapravo staje u jedan meč. Šehović je naveo da pritisak postoji, ali da su igrači profesionalci i da umeju da se nose s tim.

"Svesni smo da je Zvezda favorit, kako sada tako i od početka lige, a to su dokazali igrama u regularnom delu. Na nama je da odigramo što bolje, damo sve od sebe kao što je to bio slučaj u Podgorici, pa ćemo videti na kraju ko će da se raduje. Nadam se mi", zaključio je Šehović.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke