Šćepanović: "Vreme je za vraćanje dugova"

Autor: Beta Beta
sreda 05.10.2016.
19:39
Izvor: Beta

Mladi stručnjak sa klupe podgoričke Budućnosti Vlado Šćepanović veruje da je došao trenutak da njegov tim naplati dug Mega Leksu.

Beta/HINA/DenisCeric/Ds
Beta/HINA/DenisCeric/Ds

Povezane vesti

Trener košarkaša Budućnosti Vlado Šćepanović rekao je danas da je njegova ekipa u obavezi da u svakom meču igra na pobedu, ali i da u predstojećoj utakmici u Jadranskoj ligi "želi da vrati dug" Mega Leksu za poraz u polufinalu regionalnog takmičenja iz prošle sezone.

"Budućnost je u obavezi da igra na pobedu. Nismo imali mnogo vremena da se pripremamo, ali smo u obavezi da igramo na najvišem nivou i pobedimo. Moramo imati motiva i inata da bismo u tome uspeli. Nadam se da momci osećaju dug prema Mega Leksu od prošle sezone i da je sada najbolje vreme da im to vrate", rekao je Šćepanović, prenele su Vijesti.

Košarkaši podgoričke Budućnosti igraju sutra od 21 čas protiv Mega Leksa u Sremskoj Mitrovici, utakmicu trećeg kola Jadranske lige.

"Mega je mlada i nadarena ekipa, fizički odlično pripremljena. Na njihovu čvrstu odbranu moramo da odgovorimo čvršćom. Moramo ih dovesti u situaciju da igramo pet na pet i da ne dozvolimo jurnjavu po terenu. Mlađi su, fizički spremniji i mnogo trče. Moramo da igramo pametno, to je utakmica u kojoj pored fizičkog napora i mentalni segment mora biti uključen u pripremu. Iskusniji smo i to moramo da iskoristimo", naveo je Šćepanović.

Košarkaš Budućnosti Petar Popović rekao je očekuje tešku utakmicu pošto je Mega njegovoj ekipi poslednjih godina tradicionalno težak protivnik, pogotovo kada je srpski tim domaćin.

"Igraju 40 minuta u visokom ritmu, ali spremni smo da to ispratimo. Oni će sve uraditi da pokažu reakciju posle poraza od FMP-a, ali spremili smo se za to. Znamo kako treba i ako izađemo maksimalno koncentrisani i pružimo maksimum možemo da pobedimo", rekao je Popović.

Podgorčki tim je na početku regionalnog takmičenja pobedio Cedevitu u Zagrebu i Zadar na svom terenu, dok je Mega posle pobede protiv Olimpije, u drugom kolu sinoć izgubila od FMP-a.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
DONI SPALIO VESTICU
Wednesday, 05.10.2016
19:46

Vreme je za podsetnik na 134. Derbi! Na danasnji dan pre osam godina:-D

avatar
Povratak kralja 4 2
Wednesday, 05.10.2016
20:25

Tole dvostruki strelac i asistent :D

avatar
DONI SPALIO VESTICU
Wednesday, 05.10.2016
20:33

Lep dan za pocetak nezapamcenog niza pobeda PFC u Derbijima:-D Divan cak:-D