Šćepanović: "Unikaha ima evroligaški roster"

Autor: Mihajlo Vidojević
utorak 18.10.2016.
14:14
Izvor: Sportske.net

Trener košarkaša Budućnosti Vlado Šćepanović rekao je da njegov tim čeka težak posao u drugom kolu grupne faze Evrokupa, pošto će za rivala imati tim koji poseduje evroligaški roster.

Beta/HINA/DenisCeric/Ds
Beta/HINA/DenisCeric/Ds

Povezane vesti

Košarkaši Budućnosti nastavljaju takmičenje u Evrokupu utakmicom drugog kola grupne faze, a protivnik će im biti Unikaha iz Malage. Podgoričani su startovali porazom od Mursije zbog čega će biti pod velikim pritiskom.

"Očekuje nas još jedna teška utakmica protiv španskog kluba. Unikaha u novoj sezoni poseduje roster kadar za takmičenje u Evroligi. To će biti dodatni motiv za naš tim koji će dati sve od sebe da savlada renomiranog rovala kakav je Unikaha" kazao je Vlado Šćepanović pred duel sa Unikahom.

Unikaha je takmičenje u Grupi C otvorila pobedom nad minhenskim Bajernom, dok je u ACB ligi vezala dva trijumfa nakon poraza od Real Madrida i Saragose, a trener Budućnosti otkrio je da uoči sutrašnje utakmice ima i kadrovskih problema.

"Oni su do sada imali nekoliko sjajnih partija u ACB ligi i na nama je da damo svoj maksimum kako bismo pokušali da dođemo do pobede. Najverovatnije nećemo moći da računamo na Seada Šehovića i Šona Džejmsa što će uticati na našu igru u odbrani" dodao je Šćepanović.

Utakmica drugog kola Grupe C između Budućnosti i Unikahe na programu je u sredu od 18 časova i 45 minuta.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke