Šćepanović protiv 'svog' Partizana: "Crno-beli su uvek favoriti na svom terenu"

Autor: Beta Beta
petak 28.10.2016.
15:52
Izvor: Beta

Trener košarkaša Budućnosti Vlado Šćepanović rekao je danas da je Partizan uvek favorit kada igra na domaćem terenu, ali da njegova ekipa ide na pobedu u predstojećem meču Jadranske lige.

Beta/HINA/DenisCeric/Ds
Beta/HINA/DenisCeric/Ds

Povezane vesti

Trener košarkaša Budućnosti Vlado Šćepanović rekao je danas da je Partizan uvek favorit kada igra na domaćem terenu, ali da njegova ekipa ide na pobedu u predstojećem meču Jadranske lige.

"Očekuje nas, pre svega, fizički zahtevna utakmica sa ekipom Partizana koja jeste izgubila poslednju utakmicu od Bešiktaša, ali to je njima dodatni motiv pred naš meč da pruže još više pred svojom publikom. Partizanu sigurno ne treba pretiti kada igra na domaćem terenu. Imaju dobrog trenera, dobre igrače, očekuje nas jednostavno veoma teška utakmica, gde ni mi nismo bez šansi", rekao je Šćepanović.

Košarkaši Budućnosti sutra gostuju Partizanu u utakmici sedmog kola Jadranske lige.

Obe ekipe su bez poraza.

"Jeste da su favoriti na svom parketu i to je sasvim normalno, ali mi smo imali donekle i dovoljno vremena da se spremimo, s obzirom na to da smo imali dva, tri dana problema sa bolešću igrača - virusi, temperature, ali dobro. Kako je nama tako je verovatno i svima", rekao je Šćepanović.

Šćepanović je istakao da njegova ekipa ne ide s belom zastavom u Beograd.

"I nikad nigde nećemo poći na taj način, tako da imamo i mi svoje šanse, verujemo u svoj kvalitet, samopouzdanja ne nedostaje. Motiviše puna dvorana, tako da ono što možemo da obećamo je da ćemo dati svoj maksimum u ovom trenutku, a da li će to biti dovoljno da se pobedi Partizan u Beogradu, videćemo, ali idemo na pobedu", rekao je Šćepanović.

Košarkaš Budućnosti Suad Šehović rekao je da je Partizan blagi favorit.

"Znamo njihovu publiku, znamo koliko je vruć teren u Beogradu. Igraće u dvorani koja je dosta akustičnija i da kažem sigurno 'domaćinskija' od Pionira, tako da blagu prednost zbog toga dajem Partizanu. Oni imaju motor ekipe, Hačera, koji vuče i koji je veliki potrošač lopti ali i razigrava ostale. Imaju nezgodnu centarsku liniju koja je opasna i spolja i unutra, tako da biće lepa utakmica i ako izdržimo i pritisak publike i njihovu agresivnu odbranu, mislim da ćemo biti bliži pobedi", rekao je Šehović.

Utakmica između Budućnosti i Partizana igra se sutra u Hali sportova "Ranko Žeravica" od 21.00.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Mirko Filipović_fb
Saturday, 29.10.2016
15:48

Nemamo nikakvu centarsku liniju..n..nažalost

avatar
Mirko Filipović_fb
Saturday, 29.10.2016
15:47

Nemamo nikakvu centarsku liniju..
..nažalost

avatar
paok
Friday, 28.10.2016
17:03

Pa i nemamo bas neku nezgodnu centarsku liniju, ali nadamo se svi pobedi.