Šćepanović otvorio dušu - Evo šta je razlog za ostavku!

Autor: Darko Mitrović
nedelja 13.11.2016.
18:42
Izvor: Sportske.net, vijesti.me

Sada već bivši trener podgoričke Budućnosti Vlado Šćepanović progovorio je o razlozima koji su ga naterali na ovakvu odluku.

Beta/HINA/DenisCeric/Ds
Beta/HINA/DenisCeric/Ds

Povezane vesti

Jučerašnji poraz Budućnosti od Karpoš Sokola u devetom kolu ABA liuge jeste bio iznenađujući, ali još veće je iznenađenje današnja ostavka trenera Vlada Šćepanovića, imajući u vodi da je to bio tek prvi poraz Podgoričana u ABA ligi posle osam uzastopnih pobeda.

Doduše, njegovom timu ''ne cvetaju ruže'' u Evrokupu, ali i pored toga se nije očekivalo da već sada proslavljeni košarkaš digne ruke od dosadašnjeg posla.

O čemu se zapravo radi, Šćepanović je otkrio u izjavi za TV ''Vijesti'' i pritom praktično potvrdio da porazi kao porazi nisu bili razlog njegove ostavke, već nešto sasvim drugo.

''Nije lako kada se utakmica izgubi na košarkaški način, ali se to brzo prebrodi. Ali, kada se vidi da je u pitanju nešto više od košarke, onda se zapitate da li više ima prostora da se radi.

U utakmicama protiv Bajerna i Karpoša, kada sam video da sam ja praktično nemoćan i da postoji atmosfera u kojoj se ne daje maksimum, onda je to zabrinjavajuće i tu trener ne može ništa da učini''
, izjavio je Šćepanović.




On je dodao da mu ni samom nije jasno zbog čega je vršen taj pritisak, ali je naglasio da nije želeo da ekipa zbog njega postane ''talac''.

''Očigledno su bili preveliki pritisci na igrače, od ljudi za koje ja i znam. Neke stvari sam saznao prethodnih dana i nije lako. Trener sa tim ne može da se nosi.

Video sam na poslednje dve utakmice da je u košarkaškom delu teško bilo šta napraviti. Rešio sam da se povučem i da to ostavim nekom ko će moći da vodi tim bez pritisaka i 'vetrova''',
zaključio je Šćepanović, uz zahvalnost aktuelnoj upravi što mu je letos ukazala poverenje, bez obzira na ''pritiske iz određenih košarkaških krugova''.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

6 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
BIG D
Sunday, 13.11.2016
21:52

Vlado sve najbolje u buducem radu,a onoj olosi od uprave sve najgore.Daj boze da se sve to smeni pa da konacno gledamo Buducnost koju volimo.

avatar
Dr_znate_koji
Sunday, 13.11.2016
21:27

Evo zbog cega Buducnost i pored ovoliko ulaganja nikada nese osvojiti ABA ligu. KK Crvena Zvezda je pravi primer zdravog i pametnog poslovanja gde se tacno zna sta ko radi. Primer smo ne samo na Balkanu vec i u celoj Evropi. Kada stvari postavis na svoje mesto, onda rezultati moraju da dodju.

avatar
bagra
Monday, 14.11.2016
04:17

Znaci i buducnost treba da se ugasi, pa ce onda dobro da se posluje...

avatar
Pic.usti zamugljao!
Monday, 14.11.2016
15:58

Pametno poslovanje?!Da li mislis na Ziku pauka,Vesica,Zezelja,Iliju kovacica,Vucicevica,Beka,Drakulica,Ministra energetike Skundrica,Zmaga Sagadina...Tebi je dug od 18 miliona evra,zaplenjen multipraktik i ugasen klub pametno poslovanje?!

avatar
Millanista 00
Sunday, 13.11.2016
19:54

Svaka tebi cast, a ona gamad su nasli na njemu kao debitantu na trenerskoj klupi isprobavaju svoju oholost. Sram ih bilo.