Šćepanović: "Davali nam male šanse, a ja sam očekivao ovakav start"

Autor: Beta Beta
subota 08.10.2016.
22:17
Izvor: Beta

Trener košarkaša Budućnosti Vlado Šćepanović rekao je danas da je njegova ekipa favorit protiv Krke i istakao da nije iznenadjen dobrim partijama na početku sezone.

Beta/HINA/DenisCeric/Ds
Beta/HINA/DenisCeric/Ds

Povezane vesti

Trener košarkaša Budućnosti Vlado Šćepanović rekao je danas da je njegova ekipa favorit protiv Krke i istakao da nije iznenađen dobrim partijama na početku sezone.

"Budućnost je favorit protiv Krke, želi da to opravda na terenu i nastavi seriju pobeda. Nebitno je protiv koga igramo, bitno je da dođemo u situaciju da od nas sve zavisi. Nadam se da ćemo ozbiljnim pristupom ostvariti pobedu
", rekao je Šćepanović, prenose Vijesti.

Budućnost je novu sezonu u Jadranskoj ligi počela s tri pobede, nad Cedevitom, Zadrom i Megom, a  sutra će u četvrtom kolu regionalnog takmičenja dočekati Krku iz Novog Mesta.

"Kao igrač sam bio borac i optimista. Mnogi su nam davali male šanse na startu sezone, ali potajno sam očekivao ovakav start. Znao sam i verovao u igrače i njihov kvalitet. Za mene to nije iznenađenje", kazao je Šćepanović.

"Bitan je odnos i pristup utakmici i kada god ga budemo imali kao protiv Mega Leksa i Cedevite velike su nam šanse da pravimo dobre rezultate", dodao je on.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Catalunya <3
Saturday, 08.10.2016
22:34

Bravo Vladooo, tako je breee !!!

avatar
RadovanRD
Saturday, 08.10.2016
22:28

Nije mi jasno ko ti je davao male sanse, imate mozda i najjaci roster u ligi sa fantasticnim igracima i mislim da je najlabija karika upravo trener..

avatar
Pg13
Sunday, 09.10.2016
00:46

Mecevi u gostima protiv Cedevite i Mege u prva 3 kola bez 3 od prvih 6 igraca (sehovic,rejnolds,gordic)