Savović: "Tek ćemo pokazati naš pravi kvalitet"

Autor: Aleksandar Obrenović
petak 30.09.2016.
15:55
Izvor: Sportske.net

Košarkaši Budućnosti napravili su sjajan rezultat na startu nove sezone u ABA Ligi savladavši u gostima ekipu Cedevite sa 80:70. Jedan do najzaslužnijih za trijumf Podgoričana bio je Boris Savović, koji je meč završio sa 11 poena, 10 skokova i četiri asis

abaliga.com/Szolnoki Olaj/Bugány János
abaliga.com/Szolnoki Olaj/Bugány János

Povezane vesti

Savović kaže da su igrači Budućnosti bili spremni za pobedu u Zagrebu i da od svog tima očekuje dobre rezultate u predstojećoj sezoni.
 
"Ovo je velika pobeda za nas na početku sezone. Što se tiče same sezone, naša očekivanja su velika. Moguće je da smo ovom pobedom iznenadili mnoge, ali za nas u timu to nije iznenađenje jer smo napravili kvalitetnu ekipu. U predstojećem periodu ćemo pokazati kako individualno, tako i timski da možemo da igramo na visokom nivou, jer je ABA liga izuzetno kvalitetna ove godine" - rekao je Savović.
 
Budućnost se ove sezone takmiči u Evrokupu, gde će u grupi C rivali da im budu Bajern, Mursija, Unikaha i Zenit.
 
"Što se tiče Evrokupa, nalazimo se u prejakoj grupi, ali samim tim to je i motivacija više za nas, za napredak igrača i samog kluba" - smatra Savović.
 
29-godišnji košarkaš rekao je da njegov tim već razmišlja o duelu sa Zadrom.
 
"Nećemo da se zadovoljimo ovom pobedom na strani. Za tri dana nas čeka utakmica sa Zadrom koji je igrao odlično u pripremnom periodu, što je i pokazao pobedom nad Lokomotivom. Nema opuštanja, moramo da igramo svih 40 minuta agresivno u odbrani i to je jedini način da pobeđujemo" -  zaključio je Savović.
 
Meč drugog kola ABA lige Budućnost – Zadar, igra se u nedelju od 19 časova.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke