Savanović kao Novicki za pobedu Bajerna!

Autor: Janko Glavonjić
četvrtak 11.12.2014.
22:10
Izvor: Sportske.net

Košarkaši Bajerna zabeležili su i drugu pobedu u EL i sada čekaju rezultat meča između Milana i Panatinaikosa, treba im pobeda Grka da bi nada u plasman u top 16 fazu ostala živa. Savanović je bio veličanstven na ovom meču, sa čak 31 poenom za konačnih 95

fcb-basketball.de
fcb-basketball.de

Povezane vesti

Sjajno veče naših igrača u Minhenu! Svi srpski košarkaši i u Bajernu i u Turovu odigrali su odlične utakmice, a pogotovo se istakao Duško Savanović, koji će biti u konkurenciji za MVP-ja ovog kola.

Turov je vodio gotovo čitav meč, ali je Bajern u poslednjoj četvrtini krenuo u seriju kojom je stigao do preokreta. U poslednjoj deonici je rezultat bio 32:17 za Bajern.

Pravi revolveraški obračun, brzi napadi i mnogo  uspešno pogođenih šuteva za tri poena je bila karakteristika ovog meča.

Savanović je bio igrač meča sa čak 31 poenom i neverovatnih 11 od 16 iz igre. Bivši srpski reprezentativac je odigrao bukvalno kao Dirk Novicki i doneo drugu pobedu svom timu u Evroligi ove sezone.

Šafarcik je takođe bio odličan sa 15 poena, a i Štimac je imao dobru partiju, sa 12 poena.

Kod gostiju je najefikansniji bio Nemanja Jaramaz sa 16 poena, Uroš Nikolić je postigao 9 za manje od 7 minuta u igri, dok je Žigeranović postigao 5 poena.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke