Saša Pavlović u dve reči opisao Partizan!

Autor: Darko Mitrović
sreda 09.03.2016.
10:32
Izvor: Sportske.net, Sport

Pred dolazak u Beograd i novi susret sa Crvenom zvezdom Telekom u Evroligi, Saša Pavlović se dotakao i Partizana, kluba koji i dalje voli najviše na svetu.

Beta/BranislavBožić/Ev
Beta/BranislavBožić/Ev

Povezane vesti

Kao što znate, u petak nas u ''Kombank Areni'' očekuje veliki košarkaški spektakl. Crvena zvezda Telekom pred svojim navijačima dočekuje Đorđevićev Panatinaikos, a prema najavama, ovoj utakmici prisustvovaće i prvi čovek Evrolige Đordi Bertomeu.

Motiva na pretek imaju i jedini i drugi, Zvezda želi da se još više približi plasmanu u četvrtfinale Evrolige, a Panatinaikos koji trenutno ima pobedu više u odnosu na crveno-bele, pokušaće da se pred dvadesetak hiljada ''Delija'' revanšira Zvezdi za poraz u Atini u prvom delu Top 16 faze takmičenja.

Jedan od igrača atinskih ''Zelenih'' koji će svakako biti u centru pažnje, ali i koji je odavno navikao na dvoboje sa Zvezdom jeste Saša Pavlović, doskorašnji as Partizana i nekadašnji NBA igrač.

Naravno, svestan je ambijenta koji njega i njegove saigrače očekuje u ''Areni'', ali je optimista u pogledu konačnog ishoda.

''Zvezda je ozbiljan protivnik. Pobeđivala je velika imena, poput Reala, Himkija i sasvim su zasluženo tu gde se sada nalaze. Mi moramo da imamo maksimalno ozbiljan pristup ako želimo da dođemo do pobede'',
istakao je Pavlović u intervjuu za današnji ''Sport''.

Prošle sezone sa Partizanom nije uspeo da se sa Zvezdom izbori u ključnim mečevima plej-ofa ABA lige i domaće Superlige, ali mu je igranje u crno-belom dresu predstavljalo veliko zadovoljstvo i ispunjenje dečačkih snova.

Igre crno-belih je pomno pratio i ove sezone i drago mu je što se Partizan polako stabilizuje i vraća na put kojim je godinama uspešno koračao.

''Najbolji navijači zaslužuju i ponovo će imati Partizan na putu uspeha. Ništa i niko to ne može da spreči'', poručio je Pavlović, a onda u dve reči opisao svoj voljeni klub.

''Neuništiva vrednost - Partizan to svakako jeste'', naglasio je Pavlović.

On dodaje i da posle svega ne žali ni za jednim danom provedenim u Partizanu, iako je boje crno-belih branio u teškom periodu u kojem se klub našao.

''Bilo je dosta radosti, ali i tuge, davao sam sve od sebe uvek, bilo je nekad dovoljno, nekad ne, ali ljubav prema Partizanu igrača i navijača zaslužuje da se boriš do poslednje kapi znoja'', zaključio je ljubimac navijača Partizana.

Foto: Beta/BranislavBožić/Dr

Sasa Pavlovic



Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Wednesday, 09.03.2016
15:40

Lazic Branko,streptomicin za ovog makarenka

avatar
Wednesday, 09.03.2016
19:51

streptnomicin koji nikad nece ostvariti karijeru kao sto je ima Pavlovic ni na soniju ...

avatar
CIA,BIA,Mali Zeleni
Wednesday, 09.03.2016
14:13

Nasao pecaros nesto da prica..

avatar
ATLEICO-CHELSEA LIFE
Wednesday, 09.03.2016
12:09