Saša Pavlović - Ključ za povratak na staze uspeha?

Autor: Boban Filipović
petak 31.10.2014.
17:14
Izvor: Sportske.net, Novosti.rs

Iskusno krilo je i dalje bez angažmana, povratak u tabor crno-belih već duže vreme figurira kao opcija, Vujošević tvrdi da bi Baranin u ovoj ekipi imalo ulogu "bebisiterke".

kkpartizan.rs
kkpartizan.rs

Povezane vesti

Izlišno je voditi detaljnu polemiku koliko bi Aleksandar Pavlović značio Partizanu u ovom trenutku, budći da je ovaj momak bio jedan od nosilaca igre u pohodu na 13. uzastopnu titulu u domaćem šampionatu.

Aktuelni šampion Srbije je očajno otvorio novu sezonu, upisao je svega dve pobede u prvih pet kola u ABA ligi, u Evrokupu ima skor 0/3.

Iako se još uvek ni ne nazire Pavlovićev povratak u tabor crno-belih, Duško Vujošević je svojom izjavom za "Novosti" najavio da bi do obnove saradnje ipak moglo da dođe.

„Voleo bih da dođe, postoje šanse, ali to je više pitanje za njega, igrači se razvijaju a lakše bi bilo uz 'bejbisiterku'." slikovit je trener Partizana.

Saša Pavlović je 2003. godine otišao iz podgoričke Budućnosti u NBA ligu, tamo ostao celu deceniju nastupajući za Jutu, Klivlend, Minesotu, Dalas, Nju Orleans, Boston i Portland.


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke