Saša i Gagi, da ste se vratili samo malo ranije...

Autor: Darko Mitrović
sreda 10.12.2014.
19:41
Izvor: Sportske.net

Partizan se pobedom oprostio od svojih navijača u Evrokupu, u svojoj ubedljivo najboljoj partiji ove sezone u ovom takmičenju. Briljirao kapiten Dragan Milosavljević, odličan i Saša Pavlović...

BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/DS
BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/DS

Povezane vesti

Predvođen povratnicima u tim, kapitenom Milosavljevićem i Sašom Pavlovićem, Partizan je večeras ubedljivo savladao ekipu ruskog Crvenog Oktobra, rezultatom 84-70, u meču pretposlednjeg kola Grupe E Evrokupa.

To je tek druga pobeda crno-belih u devet odigranih kola, ali je došla suviše kasno, pošto je još pre nedelju dana, porazom od Hapoela, srpski šampion izgubio sve šanse za plasman u narednu fazu takmičenja.

Partizan je u najvećem delu meča večeras imao vođstvo, ali su gosti tokom prvog poluvremena uspevali da održe rezultatski priključak i na poluvreme odu i sa minimalnim vođstvgom - 41:42.

Ali, crno-beli sjajno ulaze u drugo poluvreme, prave odmah seriju 7-0, za vođstvo 48-41, a posebno raspoložen za igru bio je kapiten Dragan Milosavljević, koji je šutirao trojke 5 od 6 i najavio nagli uspon forme posle duge pauze zbog povrede.

Crno-beli su do kraja samo uvećavali svoju prednost, koja je dostigla i 20 poena razlike u jednom trenutku (80-60), a tek u samom finišu gosti su uspeli da spreče potpuni debakl.

milosavljevic

*BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/DS

Milosavljević
je večeras bio najefikasniji u Partizanu sa 17 poena, Saša Pavlović je upisao 14, a zapaženi su bili i Milutinov sa 11 poena i 9 skokova, kao i Milan Mačvan sa ''dabl-dabl'' učinkom'' - 10 poena i 12 skokova.

Ekipu Crvenog Oktobra je predvodio Rendi Kalpeper sa 14 poena.

U isto vreme, u ovoj grupi je odigran i meč između Banvitspora i Lijetuvos Ritasa, a slavili su gosti iz Litvanije sa 71-66 i tako potvrdili prvo mesto u Grupi E.

Večeras još igraju Hapoel i Asesoft u Jerusalimu.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Goran
Wednesday, 10.12.2014
20:46

Romi polako dolazimo
nadam se da ce ovo biti u
skladu sa uslovima
koristenja..........

avatar
Marko Djordjevic
Thursday, 11.12.2014
05:41

Mozete da dolazite koliko hocete, dzabe vam.