Šarenac na Tviteru: "Svi su dobili pismo kao Slovenci"

Autor: Aleksandar Obrenović
subota 16.04.2016.
10:57
Izvor: Sportske.net

Popularni komentator koji radi za RTS, Slobodan Šarenac, obavestio je javnost na Tviteru da je i naša reprezentacija dobila pismo kao i Slovenci koji su izbačeni sa Evrobasketa.

rts.rs
rts.rs

Povezane vesti

Novinar koji je na RTS-u zadužen za košarku koja mu je i specijalnost, Slobodan Šarenac, na svom Tviter profilu je obavestio javnost da su svih 13 reprezentacija (ne ubrajajući Sloveniju) dobile pismo kao Slovenci.

Dakle, pored Slovenije koja je već obavestila javnost o tome, tu su još Srbija, Hrvatska, Turska, Rusija, Španija, Litvanija, Grčka, Italija, Izrael, Crna Gora, Makedonija, BiH i Poljska.


sarenac

Na adresu Košarkaškog saveza Slovenije stiglo je pismo koje je potpisao izvršni direktor FIBA Evrope Kamil Novak, a u njemu je saopšteno da reprezentacija Slovenije neće igrati na Evropskom prvenstvu 2017. godine, što je i potvrđeno sinoć.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

23 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Вељко Данчетовић.
Saturday, 16.04.2016
19:00

Znaci: Srbija, Hrvatska, Turska, Rusija, Španija, Litvanija, Grčka, Italija, Izrael, Crna Gora, Makedonija, BiH i Poljska ne igraju, a sta ce svet da gleda?

avatar
Вељко Данчетовић.
Saturday, 16.04.2016
18:57

Partizan se prijavio da igra Fibu,ituacija je tako iskonstruisana da sudbina Srbije zavisi od Partizana

avatar
Sunday, 17.04.2016
10:03

Nije se prijavio da igra FIBA Ligu sampiona nego ULEB-ov Evrokup, a to kaci i vase ucesce u EL jer ono zavisi od ucesca 3 kluba iz ABE u EK.

avatar
Sunday, 17.04.2016
13:08

Ne, nije se prijavio da igra FIBA Ligu sampiona vec ULEB-ov Evrokup. Jesmo pregovarali sa obe strane, logicno, ali na kraju je EK nas izbor.

avatar
Nani
Saturday, 16.04.2016
16:15

sad sve izbacene reprezentacije treba da organizuju turnir koji ce se igrati u isto vreme kao i evropsko prvenstvo pa da vidimo sta ce evropa da gleda..i koliku ce dobit imati fiba..

avatar
Menefail
Saturday, 16.04.2016
13:06

Stvarno ne znam sto se pravi toliki problem oko Euro Kupa. Svi klubovi imaju pravo da igraju takmicenje koje zele. Ako je FIBI bas stalo do toga da mesa klubski i reprezentativni deo i po tome deli kazne, neka malo i iskesira tu svoju moc. Realno nijedan igrac ni tim ne zive od vazduha. Sto se tice Partizana i Zvezde to su nasa dva najveca kluba u svim sportovima i zato treba medjusobno da se podrzimo a ne da raspravljamo od kulina bana, sta je ko kome i gde uradio, dobio novac od drzave itd itd.

avatar
Колатерална Штета
Saturday, 16.04.2016
12:15

Nemacka - Francuska u finalu :D

avatar
Saturday, 16.04.2016
11:21

Situacija je tako iskonstruisana da sudbina Srbije zavisi od Partizana. Trazite od drzave pet miliona evra pa da odustanemo od Evrokupa!!! P.S. Po sezoni, naravno...

avatar
Sin Dragan
Saturday, 16.04.2016
11:39

Ako ne igraju sve jake reprezentacije sto se mene tice ne mora ni Srbija. Vi na kosarkaskoj mapi Evrope ne postojite tako da nikoga nije briga hocete li igrati EC ili FIBA LS. A sto se tice para koje bi da trazite, pazite da se ne desi obrnuta situacija, tj da ne ostanete i bez ovog drzavnog novca koji vas odrzava u zivotu.

avatar
Иван Миљковић
Saturday, 16.04.2016
11:40

Опет терија завере, овог пута пакт Човић - Вучић - Бартомеу - ФИБА. Е мој ти. Клубови са лиценцама и они који су изборили учешће у Евролиги немају проблем са ФИБА-ом и њих то не занима. Сами сте криви за то и то нико није исконструисао већ се тако десило и сами сте криви за свој положај.