Saopštenje Voriorsa zbog otkaza predsednika Trampa

Autor: Beta Beta
nedelja 24.09.2017.
00:02
Izvor: Beta

Košarkaši Golden stejta saopštili su danas da neće ići u Belu kućuna tradicionalnu proslavu titule pošto je predsednik SAD Donald Tramp povukao pozivnicu.

Beta/AP Photo/Marcio Jose Sanchez
Beta/AP Photo/Marcio Jose Sanchez

Povezane vesti

Košarkaši Golden stejta saopštili su danas da neće ići u Belu kuću na tradicionalnu proslavu titule pošto je predsednik SAD Donald Tramp povukao pozivnicu.

"Razočarani smo što u ovom procesu nismo imali priliku da proširimo naše vidike i otvoreno pričamo o problemima koje pogadjaju našu zajednicu i za koje smo mislili da je potrebno podići na viši nivo", navodi se u saopštenju Golden stejta.

Najbolji košarkaš Golden stejta Stefen Kari je u petak izjavio da neće ići na proslavu, što je naljutilo prvog čoveka SAD, koji je na tviteru napisao "Dolazak u Belu kuću se smatra velikom čašću za šampionski tim. Stefen Kari okleva, stoga je pozivnica povučena".

Trener Stiv Ker i Kari su među brojnim javnim ličnostima koje su kritikovale Donalda Trampa otkako je izabran za predsednika SAD.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

6 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Sunday, 24.09.2017
02:07

Neka se ne bave politikom vec sportom. Tramp je izabrani predsednik na demokratskim izborima i voleo to ja ili Kari ili bilo ko to je cinjenica zivota. To sto je popularan i ima novca ne daje mu za pravo da rusi demokratski poredak i apsolutno je ispravno povuci poziv. Respekt nije samo za teren, respekt je zivotni kvalitet velikih ljudi slagali se ili ne sa necijim misljenjem.

avatar
ViniciusJR
Sunday, 24.09.2017
01:32

Ovaj Tramp je kao dijete, inati se i sa Sjevernom Korejom i sa sportistima, glumcima, sa svakim ko je protiv njega...mizerno je da ovakav mentalni sklop bude predsjednik.

avatar
NikolaBuki
Sunday, 24.09.2017
01:13

Igraj covece kosarku i ne guraj nos gde mu nije mesto

avatar
Mangus
Sunday, 24.09.2017
00:37

Ok, glupo je sto tramp rusi neke davno ustaljene obicaje. Ali ovo saopstenje je vrhunac gluposti. Klub da skrene paznju na probelem u zajednici? I da oni to podizu na visi nivo?

avatar
Crveno boja ljubavi
Sunday, 24.09.2017
10:28

Dobro i? Pa veliki broj TIH kosarkasa je odrastao u najsiromasnijim delovima Amerike,gde vlada nasilje i jos dosta losih stvari,zar nije normalnije da saslusas glas naroda,jer bez obzira sto sada ti kosarkasi zaradjuju milione,opet su oni iz obicnog naroda dosli i znaju i sami kako je tezak zivot vecini ljudi,nego da slusas tipa svog pomocnika/menadzera koji je odrastao na VolStritu i koji ovlas zna probleme?

avatar
Čeki
Monday, 25.09.2017
13:40

Oni se ne ljute zbog nekih stvari oko siromastva, nego zbog Trampove politike prema migrantima, u sta se uopste ne treba upustati.