Šampionski maniri - Zvezda čestitala CSKA i Feneru plasman na F4

Autor: Mihajlo Vidojević
sreda 26.04.2017.
15:06
Izvor: Sportske.net

Košarkaški klub Crvena zvezda mt:s pokazao je kako se malim znacima pažnje stiče poštovanje među sportskim rivalima iz drugih zemalja.

Sportske.net/StudioALTAI/NikolaKrstić
Sportske.net/StudioALTAI/NikolaKrstić

Povezane vesti

Sjajni rezultati koje su košarkaši Crvene zvezde mt:s beležili u Evroligi tokom sezone na izmaku nisu rezultirali plasmanom među osam najboljih u Evropi, ali to nije sprečilo beogradske crveno-bele da pokažu šta znači biti deo elite.

Dan nakon što su CSKA iz Moskve i Fenerbahče overili plasman na fajnal-for u Istanbulu na zvaničnom "Tviter" nalogu KK Crvena zvezda mt:s osvanule su čestitke pomenutm klubovima.

Kako to dolikuje velikim klubovima koji su priznati u međunarodnim okvirima, Crvena zvezda mt:s je sportskim rivalima i prošlosezonskim finalistima čestitala na ostvarenim rezultatima.

Nema sumnje da ovakvi gestovi samo učvršćuju poziciju koju Zvezda ima u Evroligi i zavređuju dodatnu dozu poštovanja među rivalima.

Podsetićemo samo da su CSKA i Fenerbahče ove sezone kapitulirali u Beogradu, a radi se o klubovima koji bi i ove godine mogli da se ukrste u finalu Evrolige.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke