Šampion siguran, "grmelo" na Floridi!

Autor: Boris Jovanović
ponedeljak 19.01.2015.
08:05
Izvor: Sportske.net

San Antonio zaključao svoj koš protiv Jute koja je postigla najmanje poena u sezoni. Durantovi "gromovi" spržili Orlando. U Kanadi šok na kraju...

Beta/AP Photo/Darren Abate
Beta/AP Photo/Darren Abate

Povezane vesti

Toronto je i definitivno daleko od forme iz 2014. Novi poraz Reptorsa, Kanađani gube korak sa Atlantom. Ovoga puta pobedu iz Toronta su odneli Pelikansi u dramatičnoj završnici.

Tajrek Evans je košem na manje od dve sekunde pre kraja zaledio dvoranu, ovo je prva pobeda Nju Orleansa protiv Toronta u poslednjih sedam mečeva. Pelikansi su podvig napravili bez Entonija Dejvisa, Evans je ubacio 26 poena, Aleksis Ajinka bio tajno oružje sa 22, a meč je bio pun prekreta. Činilo se da gostima pobeda izmiče, kada je domaćin serijom 35:14 u trećoj četvrtini stigao do +12, ali se Nju Orleans vratio u poslednjih sedam minuta i na kraju slavio.

Jazz Spurs Basketball

U Teksasu nije bilo dileme, San Antonio je spustio Jutu na 27 poena u prvom poluvremenu, Spliter, Mils, Leonard, Aron Bejns i Dankan bili su dvocifreni, bili su to Sparsi iz prošle sezone. Juta je šutirala 33% jasno to je poraz u najavi, nisu mogli da, kako reče Gordon Hejvard da pogode okean. Ovo je bio revanš Džezu za poraz iz druge nedelje decembra kada se povredio Leonard. On je prestravio Popovića i noćas nakon jednog pada, ali se sve završilo bez povrede.

Thunder Magic Basketball

Oklahoma je protutnjala kroz Orlando, dali su 79 poena u prvom poluvremenu, jasno sa +34 nakon prvog dela stvari su bile rešene. Durant je ubacio 21 poen, imao 11 skokova i 8 asistencija u večeri u kojoj je Tander šutirao blizu 60% i nije dao nikakvu šansu Medžiku. U tom prvom poluvremenu Oklahoma nije imala milosti, povela je sa 13:0, šutirala 70% u prvom poluvremenu, a posao im je bio olakšan serijom grešaka mlade ekipe domaćina. Vučević je ubacio 16 poena, imao 7 skokova, uz ne baš impresivan procenat šuta.

Rezultati:

San Antonio - Juta 89:69
Orlando - Oklahoma 99:127
Toronto - Nju Orleans 93:95

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke