Šampion Evrope "vadi fleke" protiv Zvezde

Autor: Mihajlo Vidojević
sreda 08.02.2017.
17:39
Izvor: Sportske.net

Strateg moskovskog CSKA Dimitris Itudis rekao je u sredu da njegov tim očekuje teška utakmica ali da će u duelu sa Crvenom zvezdom mt:s pokušati da se iskupe za poraz u Istanbulu.

Beta/BranislavBožić/Ds
Beta/BranislavBožić/Ds

Povezane vesti

Aktuelni šampion Evrope u četvrtak dočekuje Crvenu zvezdu mt:s u okviru 22. kola Evrolige, što u redovima moskovskog CSKA vide kao dobru priliku da se "povade fleke" zbog prošlonedeljnog poraza od Fenerbahčea.

"Imamo vrlo ozbiljnog protivnika pred nama i očekujem tešku utakmicu. Moramo da se podignemo nakon poslednjeg poraza. Nadam se da će svaki istinski navijač CSKA doći u 'Megasport' da nas podrži" rekao je trener Dimitris Itudis.

U prvom međusobnom susretu dva kluba Crvena zvezda mt:s savladala je "Armejce" u beogradskoj "KombankAreni" rezultatom 78:67 zbog čega i Semen Antonov poziva na oprez.

"Zvezda igra veoma agresivno, pogotovu u odbrani, što otežava posao svakom protivniku. Već su savladali sve velike klubove u takmičenju, a pobede nad Makabijem i Baskonijom pokazuju da su naviknuti na trijumfe u gostima. Potrebna nam je pomoć svakog navijača" kazao je Antonov.

Crveno-beli će u Moskvi nastupiti bez povređenih Nemanje Dangubića i Stefana Jovića, dok se u tim moskovskog CSKA vratio Miloš Teodosić koji je u prethodnom periodu propustio nekoliko utakmica zbog povrede.

Susret 22. kola Evrolige između CSKA i Crvene zvezde mt:s igra se u četvrtak, 9. februara, sa početkom od 19 časova, a direktan prenos obezbeđen je na prvom kanalu televizije Sportklub.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke