Samo Limeni Hrvate spasava!

Autor: Mihajlo Vidojević
utorak 15.09.2015.
12:44
Izvor: Sportske.net

Košarkaška reprezentacije Hrvatske eliminisana je sa Eurobasketa već u osmini finala a mediji u zemlji zapadnih komšija tvrde da je Limeni iz Ratkova ono što "kockastima" nedostaje da bi napravili uspeh.

Screenshot: Youtube
Screenshot: Youtube

Povezane vesti

Nakon završetka grupne faze takmičenja na Eurobasketu javnost i mediji u Hrvatskoj uveliko su se bacili na komentarisanje mogućeg susreta sa selekcijom Srbije u četvrtfinalu a da nisu pomislili na Čehe i njihovu snagu.

Kako to obično biva, dogodilo se otrežnjenje, o onome što je trebalo da bude više nema ni reči, u prvi plan je iskočila nemoć reprezentativaca i selektora Velimira Perasovića kojeg je novinar "Jutarnjeg Lista" nazvao "Drveni".

U tekstu posvećenom debaklu reprezentacije Hrvatske na Eurobasketu autor teksta u "Jutarnjem Listu" navodi da bi samo "Limeni mogao da spasi hrvatske košarkaše".

"Ovo bi eventualno mogao izvući pedagog kalibra Limenog, ali naš Drveni nema nikakve šanse, proletelo mi je mislima dok sam u nedelju gledao kako nam se krepani košarkaški ponos trese na minus trideset protiv Češke" piše autor pomenutog teksta.

Dražen Krušelj navodi da bi samo pedagog poput Limenog, spreman da grmi 90 minuta mogao da dovede u red hrvatske košarkaše koji nose dres sa nacionalnim grbom.

"Limenog, amaterskog fudbalskog trenera iz neke srpske provincije, još možete pronaći na "You Tube-u" kako divlja za vreme utakmice, čupa kosu, penje se na kućicu i 90 minuta nepokolebljivo i besomučno, poput poslednjeg kočijaša, psuje ženski deo familije svojim igračima, tako da se te sirote majke i sestre na kraju meča osećaju kao seksualne robinje" dodaje autor teksta.

Pomenuti autor navodi da se od Velimira Perasovića očekivalo mnogo više ali je hrvatski selektor još u grupnoj fazi pokazao da nema harizmu da vodi nacionalni tim o čemu svedoči i činjenica da se na meču sa Gruzijom stopio sa drvenom klupom i pretvorio u voštanu figuru.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Tomić: Lažna legenda
Tuesday, 15.09.2015
14:28

Limenog bi mi trebali za selektora naše fudbalske reprezentacije, mogu da se kladim da bi imao najbolje rezultate u poslednje 4 godine.

avatar
M_85
Tuesday, 15.09.2015
16:06

Apsolutno se slazem!

avatar
cholic
Tuesday, 15.09.2015
16:25

Samo da ne ode u minus i vec je najbolji :D

avatar
ujka Vanja
Tuesday, 15.09.2015
14:05

Hahahah Limeni kralj!!