Saletova opomena ''Orlovima'', moguća i iznenađenja!

Autor: Darko Mitrović
četvrtak 03.08.2017.
00:04
Izvor: Sportske.net, MONDO.RS

I pored ubedljive pobede ''A'' reprezentacije nad Univerzitetskom selekcijom, Aleksandar Đorđević video je i neke stvari koje mogu da budu zabrinjavajuće.

Sportske.net/Pavle Knežević
Sportske.net/Pavle Knežević

Povezane vesti

Kako smo objavili tokom večeri, ''Orlovi'' su savladali ''Studente'' sa 77-54 pred punim tribinama hale u Kraljevu, ali posle meča selektor Đorđević imao je šta da zameri svojim pulenima.

Pritom ih je ozbiljno upozorio da nikome nije garantovano mesto u nacionalnom timu.

''Što se tiče mojih igrača, pod hitno moraju da shvate gde su, da ne razmišljaju o individualnim stvarima, već o onim individualnim karakteristikama kojim mogu da pomognu ekipi.

Da to pre svega ide na teren. Ne treba niko od njih nikome lično da dokazuje, već jednostavno da igra i da ima kvalitet kad su na terenu...''
, poručio je Đorđević, a prenosi ''Mondo''.

On je naglasio i da su lestvice odavno podignute na željeni nivo i da se ne sme ići ispod toga.

''One ne mogu preko novina i na društvenim mrežama da se dostignu, koliko god one bile praćene, već na terenu. Teren ne laže. Izvolite, ima momaka koji se bore za mesto i to će da traje do kraja priprema. Dres ove reprezentacije mora da se zasluži"
, istakao je Đorđević.

A da bi moglo da dođe i do nekih kadrovskih iznenađenja ukoliko se neke stvari ponove, može se zaključiti iz Saletovih pohvala na račun Univerzitetske selekcije.

''Reći ću i igračima univerzitetske selekcije, da je pre tri godine jedan igrač univerzitetske bio pozvan za naše pripreme. To sam rekao i Đokoviću na terenu. Da se zamisle malo, jer i to može da se desi. Nemojte se iznenaditi", poručio je Đorđević.






Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke