Saletov PAO osvojio Kup, sad hoće sa navijačima u Beograd!

Autor: Darko Mitrović
ponedeljak 07.03.2016.
14:08
Izvor: Sportske.net

Ekipa Panatinaikosa u odličnom raspoloženju dočekuje gostovanje Crvenoj zvezdi Telekom u Evroligi.

Twitter, Panathinaikos BC ‏
Twitter, Panathinaikos BC ‏

Povezane vesti

Atinski ''Zeleni'' su u nedelju u velikom stilu osvojili trofej nacionalnog Kupa, pošto su u finalu deklasirali ekipu Kertasinija sa 101:54, a od danas se pripremaju za gostovanje Crvenoj zvezdi Telekom u ''Kombank Areni'' u Beogradu.

Iako je Panatinaikos, baš kao i Zvezda veoma blizu plasmana u Top 8 fazu Evrolige, Atinjani imaju ogroman motiv da se revanširaju crveno-belima za poraz u prvom delu takmičenja u Atini.

Trener Panatinaikosa Saša Đorđević bio je na udaru kritika tamošnje javnosti posle tog poraza, čak se spekulisalo i o njegovoj smeni, ali se u međuvremenu ekipa stabilizovala i dodatno pojačala, pa je usledila serija pobeda koja i dalje traje.

A o motivaciji atinskog kluba i želji da se savlada Zvezda u Beogradu, svedoči i današnja vest da je Panatinaikos poslao zahtev da se navijačima ovog kluba obezbedi dve stotine karata na tribinama naše najveće dvorane.

Podsetimo, kada je Zvezda gostovala u Atini, u dvorani nije bilo navijača crveno-belih, niti je naš šampion tražio karte za tu utakmicu.

Dodajmo još da se duel u ''Kombank Areni'' igra u petak od 20 časova, u okviru 10. kola Top 16 faze Evrolige.


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Djole Djokic
Monday, 07.03.2016
18:38

Kakav bezobrazluk!

avatar
Patrick Bateman
Monday, 07.03.2016
16:21

Nije im pametno da dolaze ovde. Samo bi se bzvz napravila tenzija na tribinama.

avatar
Monday, 07.03.2016
15:44

Ako me sećanje ne vara navijači nisu išli i Zvezda nije trebovala ulaznice jer su obavešteni da se navijačima ne može garantovati bezbednost. Sada i njima treba domaćinski odgovoriti da njihovi navijači nisu dobrodošli u Beograd, posebno posle onih pokušaja provokacija u toku utakmice (npr. isticanje zastava Hrvatske i sl.)

avatar
REVOLTindijapakistan
Monday, 07.03.2016
15:30

Jesu to oni što su pisali Ustaše i provocirali sa CRO zastavom...?

avatar
saka7903
Monday, 07.03.2016
15:28

Cela prica sa ovih dvesta karata je da se napravi provokacija i unisti lepa predstava.zbog visokog rizika netreba davati ni 2 karte a kamo li 200