Saletov Bajern razbio lidera, Gagi odličan u pobedi Albe

Autor: Boban Filipović
subota 08.04.2017.
21:23
Izvor: Sportske.net

Četa Aleksandra Đorđevića nanela je prvi poraz Ulmu ove sezone, dok je Alba na krilima raspucanog Dragana Milosavljevića preslišala Tibingen u Belrinu.

Beta/BranislavBožić/Ds
Beta/BranislavBožić/Ds

Povezane vesti

Ulm je konačno pao i to pred svojom publikom. Posle  26 pobeda iz isto toliko mečeva, Bajern je prekinuo ovaj veličanstven niz pobedom rezultatom 83:68.

Prvi kvartal je protekao u egal igri, lider Bundeslige je na poluvremenu imao tri ponea prednosti, a onda je u drugom poluvremenu usledio čas košarke Saleta Đorđevića. Bajern je treću četvrtinu dobio sa devet razlike, a poslednju još ubedljivije, sa jedanaest!

Tejlor je bio najefikasniji u pobedničkom timu sa 21 poenom, impresivna partija Amerikanca, promašio je samo jedan šut na utakmici (2/2 za dva 4/5 za tri, 5/5 penali). Odličan je bio i bivši kapiten Partizana Vladimir Lučić, postigao je 13 poena, imao po 4 skoka i asistencije za nešto manje od pola sata u igri. Kapiten Bajerna Buker je kao i Lučić brojao do 13, a dvocifren je bio i Redži Reding sa 11 poena, uz 6 asistnecija.

U Ulmu ubedljivo najraspoloženiji za igru Rabot sa 23 poena, Morgan je ubacio 11 uz 8 skkova.

U isto vreme Alba je razbila Tibingen sa 89:72 u Berlinu, domaći su na poluvremenu imali 14 poena prednosti i u nastavku rutinski priveli posao kraju.

Dragan Milosavljević
je odigrao još jednu odličnu partiju, postigao 16 poena, pogodio 4 trojke iz šest pokušaja, uz to imao 3 asistenciej i 2 skoka za nešto manje od 29 minuta na parketu. Efikasniji od Gagija bio je jedino Miler, koji je brojao do 21, Robinson je, kao i bivši kapiten Partizana ubacio 16 poena, a nekadašnji centar Crvene zvezde Elmedin Kikanović je bio nadomak dabl-dabl učinka (12 pts, 7 sk).


Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
ПОРОДИЧНА ТРАДИЦИЈА
Saturday, 08.04.2017
23:54

Teodosic, Jovic, Nedovic, Bogdanovic, Milosavljevic, Simonovic, Kalinic, Lucic, Macvan ili Jelovac, Jokic, Raduljica, Kuzmic ili Musli. Naravno, ov(ak)o ako ne bude mogao Bjelica...