Sale video i greške - Šta to ne sme da se dešava ''Orlovima''?

Autor: Darko Mitrović
subota 22.08.2015.
23:28
Izvor: Sportske.net, kss.rs

Reprezentacija Srbije večeras je ubedljivo savladala Izrael u Tel Avivu, ali je selektor Đorđević primetio i stvari koje ne bi trebalo da se ponavljaju u narednim mečevima.

fiba.com
fiba.com

Povezane vesti

Podsetimo, Srbija je slavila rezultatom 85-70, a posle meča, selektor Aleksandar Đorđević je osim pohvala, imao i određene zamerke na igru svojih izabranika. Zamerke se odnose na igru u odbrani i broj izgubljenih lopti.

''Ovo je možda prva utakmica u pripremnom periodu u kojoj nismo zasnivali igru na jakoj odbrani, već se ekipa tražila kroz igru u napadu. To je, donekle i razumljivo, pošto se bliži šampionat i svako želi da dostigne i pokaže svoju najbolju formu.

Igrači su pokazali veliku želju i borbenost, kontrolisali smo utakmicu i rezultat svih 40 minuta, ali odbrambeno smo morali da budemo bolji. Na tome ćemo i dalje insistirati, pošto je dobra kolektivna odbrana ono što nam je davalo veliku snagu u dosadašnjim utakmicama.

Izraelci su atipična, brza ekipa, ali ne smemo da dozvolimo da izgubimo čak 19 lopti, pošto će to jači timovi svakako kažnjavati'',
izjavio je selektor Đorđević.

On je takođe naglasio i da Bogdan Bogdanović nije bio u sastavu zbog problema sa leđima.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
smallvile
Sunday, 23.08.2015
10:56

nije mi jasno kako je nije zadovoljan odbranom kad je trazio da se igra ne zasniva na odbrani,nego na napadu.

avatar
JEBACE VAS M. TUMBAS
Saturday, 22.08.2015
23:41

NAPRED SRBIJA!