Sale otkrio najveću tajnu o Teu uoči Eurobasketa!

Autor: Milovan Longinov
petak 22.09.2017.
13:54
Izvor: Sportske.net

Selektor Srbije progovorio o svemu kada su se slegli utisci posle EP.

fiba.basketball/eurobasket/2017
fiba.basketball/eurobasket/2017

Povezane vesti

Košarkaši Srbije osvojili su srebrnu medalju na Eurobasketu, iako su bili desetkovani bez čitave postave iz Rija.

Selektor Aleksandar Đorđević otkrio je u intervjuu za Nin da je lično on doneo odluku da Miloš Teodosić ne zaigra na Eurobasketu!

"Odluka je bila moja! To sad prvi put javno kažem. Nisam hteo da se krijemo iza njega, a on nije bio dovoljno spreman. Moramo da vodimo računa i o zdravlju igrača, trebaće nam još. Rekao sam mu da preskoči ovo takmičenje i preuzeo odgovornost na sebe. Složio se i bio zahvalan, razumeli smo se", rekao je između ostalog Đorđević u opširnom intervjuu za Nin.

Podsetimo, Srbija je bila, pored Teodosića, i bez Bjelice, Nedovića, Jokića, Kalinića, Simonovića, Raduljice...


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
prike
Friday, 22.09.2017
19:04

Kao prvo, receno je da je Teo povredjen a ne nespreman. A kao drugo, nije neuspeh srebro, neuspeh je poraz od Slovenaca koje smo morali da dobijemo a bili smo i blizu nego im sudije pomogose kad smo trebali da prelomimo. I sami igraci su bili razocarani jer su ocekivali zlato, zato je i bilo glasanja o doceku. I necu da glumim da mi nije krivo, pojeo sam ...upe zadnjih dva i po minuta, besan sam i sad kad se setim.

avatar
stevic
Friday, 22.09.2017
14:34

Sa kojim sastavom smo uzeli madelju i koji nam je cilj bio kad smo pošli i ovo srebro sija kao zlato

avatar
PratimFudbalOd2005:(
Friday, 22.09.2017
15:29

Ovo srebro sija kao srebro,a kako zlato sija boli me dupe...Vise me nervirate sa tim pricama,nikada vam nije dovoljno....Inace fantastican potez Djordjevica koji je pokazao koliki je covek a ne samo trener,jer i pored teodosiceve sigurne zelje da igra on mu je rekao iskuliraj,pravis veliki potez u svojoj karijeri,nema nam pola ekipe,iz postovanja prema sebi preskoci ovo prvenstvo...A teovo postovanje prema reprezentaciji se ne dovodi u pitanje