Sale oduševljen: ''Hvala Savezu, hvala državi!''

Autor: Darko Mitrović
utorak 19.01.2016.
18:15
Izvor: Sportske.net, kss.rs

Posle današnje odluke FIBA da Srbija bude jedan od organizatora kvalifikacionog turnira za plasman na Olimpijske igre, oglasio se i selektor našeg nacionalnog tima Aleksandar Đorđević.

Beta/Markus Schreiber
Beta/Markus Schreiber

Povezane vesti

Kako smo objavili ranije danas, FIBA je odlučila da organizatori kvalifikacionih turnira budu Srbija, Italija i Filipini, pa će naši ''Orlovi'' imati sjajnu priliku da se pred svojim navijačima u Beogradu domognu plasmana u Rio.

Naravno, ovakav rasplet je oduševio i selektora našeg nacionalnog tima Aleksandra Đorđevića, čija je reakcija objavljena na zvaničnom sajtu KSS.

''Pre svega, čestitke i zahvalnost, kako Košarkaškom savezu Srbije, tako i državi koja je stala iza nas! Ovo je velika stvar za sve nas i našu košarku, vetar u leđa za ostvarenje zacrtanog cilja.

Svi zajedno moramo da se koncentrišemo samo na jednu stvar – plasman na Olimpijske igre u Riju!'',
poručio je Đorđević.

Da još jednom podsetimo, specijalne pozivnice za učešće u kvalifikacijama dobile su i selekcije Hrvatske, Turske i Letonije, pa će nam neka od njih najverovatnije biti jedan od rivala.

Takmičenje će biti održano tokom leta, od 4. do 10. jula.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

6 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Igornopolis
Tuesday, 19.01.2016
20:55

Jovic, Teo, Nedovic, Bogdanovic, Milosavljevic, Kalinic, Lucic, Bjelica, Erceg, Radulja, Bobinator, Jokic. Trenutno nasih najboljih 12. Bilo bi fino..